Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz diablo1984 #11760 üzenetére

Azt a választ kaptam valamelyik fórumban, hogy a kn9-es széria valóban jó tulajdonságokkal bír, kivéve az ultra változatot, mert az valami miatt -gondolom a sok fícsör miatti nagyobb chipset terhelés miatt- nem bírja a magas, 270-280 feletti fsb-ket. Ez nálam így is van. HT-t visszavettem 3x-osra, adtam plusz feszt is a chipsetnek, de ez fölé nem nagyon megy, hibázik Orthosban, még akkor is, ha visszaosztom a ramokat. Persze lehet a ratyi táp is belejátszik. Hétfőn szerintem veszek egy jó kis Corsair tápot, mert a mostani már lekapcsolgatja a gépet, szóval ez elkerülhetetlen lépés lesz azt hiszem...

A procit nem tudom, kíváncsi is vagyok mit bírhat egy mezei BE-s X2, meg tudok valakit aki beszámítaná a procim és megúsznám plusz egy 10-esből. Aztán remélem annyival drágábban el is tudnám passzolni a proct. Persze ha valamit szerinted rosszul csinálok tuning-ügyben, adhatsz pár tippet is... Bár nem hinném, így is másfél voltot kap a proci, többet meg nem fogok adni neki, így is szénné melegszik.
    Azért szerintem megéri a plusz 10 rugót kóstáló befektetés cirka 4 hónapra...
    Ja igen, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy a lassú proci mennyire fogja vissza a vga-mat, ezt is csak jobb tuninggal tudnám kipróbálni. Mert 4 hónapig már nem tartogatom ezt a vga-t, melegszik mint a disznó, nem tudom feltenni a ház oldalát sem emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák