Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balagex

csendes tag

válasz Gyuri27 #10679 üzenetére

Gyuri27 irányított ide egy másik fórum témából.

Kaptam egy 2magos AMD X2 procit (2.5GHz 64bit, többet nem tudok róla :) és venni akarok majd 4850-es raden kártyát is.

Olyan alaplapot keresek, ami ezeket befogadja, tudja a crossfire-t, nem ártana firewire port is, el kell férnie a meglévő PCI-os TV kártyámnak is, jövőben belefér még egy 4850 esetleg, valamint 4 magos AMD, ha megszalad.

Ja, és tunningolni nem igazán hiszem, hogy tudok/fogok.

MSI K9A2 Platinum V2-őt ajánlott ismerős, a fórumon meg ugyan ezt csak V2 nélkül.

Gyuri27 le akart beszélni erről, de nem rémlik, hogy ajánlott volna mást.

Több kérdésem is lenne:

- Mi a különbség a V2 és a sima MSI K9A2 Platinum között? Utóbbi picit drágább, és MSI honlap szerint néhol nagyobb szám szerepl a táblázatban, azaz több csatis, stb. Namost én naívan azt hittem, hogy a V2 az egy második generáció, ami jobb, újabb, stb. Itt mégis úgy tűnik, hogy ez valami mást takar.

- Kicsit fentebb láttam egy DKA790GX típust is emlegetni. Ez tud valami Hybrid CrossFire dolgot, ami ha jól értem valami olyan, hogy az integrált videókártya meg a rendes együtt tud dübörögni a cél érdekében. De mintha olyat is olvastam volna, hogy ez csak Vista alatt megy(?), meg hogy limitálva van, hogy milyen videokártya tehető bele, amivel ez megy. Ez a lap pl. menne 4850-nel, vagy sem?

- Más alaplap javaslat (indoklással?)

Üdv.

Balage

Új hozzászólás Aktív témák