Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köshi az infókat majd átnézem. Ezt az azovot megvettem tegnap és ez a gép egy szörnyeteg.
Van egy hely amiről már írtam hogy cement kell onnan meg más fontos dolog, és tegnap úgy hoztam el hogy scout utánfutóval, egyszerre csak egyet és azt is űgy hogy fától fáig húztam magam, de volt hogy leakasztottam, előrébb mentem majd csörlővel magamhoz húztam és így araszoltam a sárban.
Na és ez tök jó hogy így kitalálom megoldom és átjutok, de sokoszor egymás után azér már ~rzem hogy jó akkor jöhet valami erősebb.
Ez az azov meg úgy ment végig mint aki sétál a természet sáros ölén. Nem gyorsan de nagyon biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest