- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Régóta listán van ez a játék pedig alapból a kocsis játékok nem érdekelnek, de én soulsokon nevelkedtem, és ez annak ellenére hogy járművek vannak benne, elég rohadéknak tűnik és ezért megtetszett. De elhihetitek én próbáltam ellenálni, kerestem okokat hogy miért ne játszak ezzel. Egészen máig.
Nagyon megjött a kedvem hozzá és be is akciózták szóval mit lehet tenni megvettem.Lenne is egy kezdő kérdésem.A kezdő kocsit hogy viszem be a garázsba? Ugyanis lecseréltem a nagyobb teherautóra és az így ottmaradt a dombon.Most nem jövök rá hogy szerezhetném azt vissza úgy hogy most meg ne a teherautót kelljen otthagyni megint.
Szerk, rájöttem. Map és ott.
Ja és a nevem Earl de a sírácok csak sároshódnak hívnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Drón topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest