Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Tegnap rájöttem valamire!
Igaz lehet ez a probléma csak nálam oldodott meg ezzel,de azért megosztom veletek!
Én kb fél éve vettem egy ilyen router,akkoriban nagyon sokat szenvedtem vele.Az istenért sem tudtam használni.Csatlakozott a netre,kábelelen adta a netet de WIFIn borzasztó volt.Vagy semmi net nem volt teljes térerö melett,vagy nagyon-nagyon lassu.Ki is cserélték egszer,de az is ugyan ilyen volt,szoval feltettem a szekrénytetöre.
Tegnap elött vettem egy TP-Link-et,nem is a legolcsobbat,de azzal is ugyan ez volt!!!!!!!!
Már azt hittem hogy a laptop a rossz mivel nem mai darab(IBM ThinkPad T42)
Aztán állitgattam mindent hátha és akkor vettem észre hogy a laptopban a WIFI csak 11Mbps sebességet tud.Tettem egy merész dolgot és a TP-Linken átálitottam a szabványt 802.11b/g mix-röl sima 802.11b-re.Rögtön minden jó lett,csak ugy hasitott a TP-Link,jó volt a térerö az egész lakásban...minden frankó volt vele!
Na akkor villant be hogy ezt kiprobálom ezzel az SMC routerrel is és bevált!!!!
Azóta nagyon jól dolgozik a kis babapiskóta!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest