Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Halandóknak, "Mezei" felhasználóknak is van valami elérhető árú(mondjuk "cserébe" szinte biztosan rövidebb üzemidejű) folyadék?
Nem a folyékony nitrogénre gondoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem hóbort ez, hanem hatékony konfiguráció enterprise szinten.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
arabus
addikt
-
Yodafon
senior tag
folyadékba merített szerver
En azt hittem a vizbe/olajba tett számítók csak ilyen tuning esemenyek hobortja.I'm gangsta!
-
tibaimp
nagyúr
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
Igen, kb. én is erre a következtetésre jutottam.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Én még mindig azt nem értem, hogy hogyan fér el 80 darab modul egy ekkora NYÁK-on, mikor csak 20 darab fér el "kényelmesen", akár hogy nézem. Egymás alatt vannak?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest