Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
jó volt

nem volt nagy kihívás, buta ai, de nagyon jól összerakott pályák, jó sztori, fura vég
-
Integra
titán
előző letudva, gázmaszkos résznél szívok az ajtóval

de a szellőzőbe sem tudok beugrani és dobozt sem találok..
-
Integra
titán
köszi

sikerült átvészelnem, most már a bomba is megvan, doki közölte, hogy a nőt lelőtték és most úszkáltam jó sokat és egy kis szobában kötöttem ki a cooker felé haladva.
egy roncsolható doboz van még a szobában, az ajtó rácsa ki van szakadva, de nem tudok kimenni. hogy jutok ki innen?
-
Integra
titán
lejöttem az öreg orosz tudóstól a toronyból, beérkeztem a nagy barlangba, ahol kipukkasztottam a tdm-mel a sárga hólyagokat, kinyitom a szemközti ajtót és ezerrel özönlenek ezek a felfújódó pókizék és meghalok, mert nem tudom kilőni őket elég gyorsan.
ezt, hogy lehet megcsinálni??? lövök egy buborékot és belemegyek? de úgy is megfekszem
-
Integra
titán
jó játéknak tűnik, bár a grafikától nem hasalok el, sokkal jobbra számítottam, szörnyek meg finoman is szólva viccesek

azért a doom3 még mindig a befosatás mestere, az hót ziher..
meg persze az avp2 frosty-val hardon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest