- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autóhifi
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Hát nem akarlak (nagyon) megbántani, de lassan 10 év simsontp-vel a hátam mögött nem biztos, hogy ennyire le kéne húzni azt a motort. Nekem nagyon a szívemhez nőtt a tulajdonságai révén. Egyszerű és állatira megbízható!!! vagyis pontosan tudod, hogy mikor fog elromlani és kb 30perc alatt átlagban szerelhető is. Nekem még nem volt olyan útközbeni leállás, amit az árokparton karburátor szétkapással, vagy kondicserével (a legsúlyosabb baj
) ne tudtam volna orvosolni. Ellenben a frász tudja mennyit mentem vele, mert nincs rajta óra, de ezresekben kell mérni. Sík terepen 70 fölött megy üveghangon (autóval mérve csípi a 80km/h vonalkájának az ajját) ellenben haladtam már vele szántáson is. S51N.
Kérték már tőlem 80k-ért én pedig csak annyit mondtam, hogy nem adom 120-ért se, mert nem tudnék olyat venni a helyére, amit ugyanígy mernék gyepálni és így menne alattam...
Csak egy dolgot szeretek jobban nála a motorok között (megbízhatóbb, gyorsabb, nehezebb, 250@25x ccm, 7-9l/100km) - az 1958-as Pannóniámat.
Hát ennyi.
Üdv
C.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ne tudtam volna orvosolni. Ellenben a frász tudja mennyit mentem vele, mert nincs rajta óra, de ezresekben kell mérni. Sík terepen 70 fölött megy üveghangon (autóval mérve csípi a 80km/h vonalkájának az ajját) ellenben haladtam már vele szántáson is. S51N.