- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Engem inkább az fogott meg, hogy a fejlődéshez nem mobokat kell gyakni hanem küldetéseket csinálni (1. szinttől 30-ig van 150, ha jól értesültem). Azt sem egyedül, mert úgy lassan haladsz.
SRO-ra visszatérve: küldtem nekik levelet, hogy win7-en a kliens az esetek 90%-ában összeomlik bejelentkezést követően. Lereagálták egy "töröld le, az installt is, szedd le újra és telepítsd fel" üzenettel. CPO (Copy-Paste operátor. Csak nem értem, hogy minek van akkor "bug report" szekció, ha ez a reakció rá).
-
glacious
addikt
Igazából, ha most is működne az emailen keresztüli pw váltás, örültem volna.
1. Én nem akarom eadni a karaktereim.
2. Az ő rendszerük hibája, hogy nem tudok pw-t váltani a titkos válasszal (ugyanezt eljátszotta velem a bank is, de ott egy személyi villantás után ment a dolog)Szerk: működik, csak valamiért szórakozott a honlap
-
DeusHun
őstag
Igen, 2 éve volt az, hogy ID + sec answer és akkor simán tudtad változtatni, utána jött az, hogy ID + secret answert meg kellett adni, utána e-mail-re kaptál kódot, azzal tudtad megváltoztatni. Most visszahozták a 2 éves rendszert
Megint más: Win7-en próbál valaki játszani? Csak mert nekem meg egy havernak is meghal a kliens beloggolás után (azonnal eltűnik a kliens bármi üzenet nélkül).
-
DeusHun
őstag
Ahhoz, hogy megváltoztassa, előbb be kell loggolnia. Ha nem tudja az új jelszavad, hiába tudja a sec választ, nem fogja tudni megváltoztatni.
más: JM frissítette a weblapjukat, csakhogy volt/van vele egy kis hiba (bug), amit kihasználva szépen el lehet lopni a karaktereket. Eddig 5 db 100-as accot tudunk akik nem tudnak már bejelentkezni. Sztem JM lehúzhatja a rolót.
Plusz blokkoltak egy olyan accot amin több, mint 1000 silk lett véve, de a gazdája nem loggolt be 2 hónapja. Grat.
-
DeusHun
őstag
... és ami a jó: Roc majd dél és 2 között jön minden szerdán. Meeekkora nagy ötlet?! Mindenki iskolában vagy munkahelyen. Nesze neked, öld meg! (Amúgy az ölésre van 2 óra, utána ha addig nem hal meg akkor mindenki megy vissza Roc hegyeibe.)
Most meg lesem sro weblapját, ki van írva, hogy az új botfelismerő rendszer működik és a botok bizony el lesznek dádázva. Meg is néztem a listát, 3805 karakter szerepel rajta. De az összes goldbot. Egy játékos karakter nevét nem tudtam kivenni belőlük ahogy átfutottam. Ez sem rossz, felsorolják előre az összes aranyszedőt, úgy tűnik mintha valamit csináltak volna, holott ugyan az lesz mint eddig volt.Patrikkk: kaptam eddig pár lufit, kitérés-, támadás- és trigger (elég hülyén hazgzik, hogy ravasz...) tekercset, 5- illetve 10%-os sp-tekercset, +500 élet-, manaital, 40%-os élet- manatöltő nyalókát.
Az Ali Babás jósággal meg az a baj, hogy ha összeszeded az összeset amit dob, akkor tele lesz vele a pakkod. Utána szépen beváltogatod őket, kapsz Ali baba Seal-t, amit ugyan egymásra tudsz pakolni, de ha fél nap alatt szerzel 5-öt akkor 1 hónap alatt 300-at, ami viszont sok és megint csak tele lesz a karakter vele. Itt jön a képbe a 250 selyemért vehető 32 foglalatot adó tágító. Na akkor most mit kaptunk? Egy jó eseményt vagy remek üzletet? -
DeusHun
őstag
Lvl100 az egyetlen érdemes. Az, hogy jött vele meduza is szerintem alapértelmezett. 90-es szörnyeken nem fogsz tudni 100 lenni.
A sun-t silkért dolog nem más mint pénzbevétel nekik. Nem is kevés pénz.
A botok elleni harc meg csak szöveg.
Én nem látok semmit ami miatt köszönetet kellene mondanom és hasra kéne esnem nagyságuk és kegyességük előtt.Patrikkk: akkor tök megéri ott játszani. Nem mind1, hogy a sok bot miatt vagy az állandó vizsgálatok miatt nem tudsz belépni?
-
-
DeusHun
őstag
Én azon csodálkozom, hogy mennyire maradi a JM. Annyi, de annyi játék van amiben be van építve már a bot, hogy hihetetlen. Grando Espada, Jade Dynasty, stb-stb. Utóbbiban elég jól megoldották, van egy kis lélek vagy mi a fene, ha annak az energiája 50% fölé megy akkor tudod aktiválni a "bot" funkciót, öl magától. JM mikor fog hasonló rendszerrel előrukkolni?
-
DeusHun
őstag
Populated. Ahm, az lesz kb ... 4 órán át
Utána kijön majd az isrobot, majd a sroking, stb. Valahogy nem tudok megijedni mindaddig amíg nincs kirúgva a karakterem 2 hétig. Meg első körben szerintem a goldbotokat kéne kipucolni és lehúzni az IP-nként 30 karakter szabályt mondjuk 5-re (úgysem játszik már senki netkávézóból, mindenkinek szélessávú net van otthon) és akkor még a játékosok sem tudnák betelíteni a szervereket (igaz, sboton acconként 15 karakter van engedve, de ha valaki tud 10€-t fizetni havonta akkor már 2x15-öt tud futtatni).
-
DeusHun
őstag
-
DeusHun
őstag
A sok lvl1-es városban álldogáló karakterre volt egy teória, miszerint azt JM kreálta és loggolta be (mert mily furcsa, hogy alig kinyitott a szerver de azok már álldogálltak ott), ezzel szabályozva a szerver telítettségét. Lehet ebben vmi, bár szerintem már nagyon paranoiás
A %-os dologban lehet igazad van. Lehet több lé kell nekik aztán a készítők ha nem fizetnek ráfáznak.
Egy éve amikor még volt isro crack kezdtem egy karaktert, mondani se kell 24/7 botolt, aztán persze az isro-t biztonságossá tették, nincs crack, akkor átmentem agbot-ra. Akkoriban volt az, hogy szórták ki a jónépet a szerverekről. A karakterem azóta is megvan, holott nincs rajta silk. -
DeusHun
őstag
Majd lesz, ksro-ra majd a köööv nagy ápdéttel érkezik meg a "waypoint"-funkció (mint diablo 2-ben. Rámész, kiválasztod hova akarsz menni és ha ott már felfedezted a WP-t akkor simán odatesz). De azt, hogy ez nekik cave-be is elérhető lesz-e, nem tom. Pláne nem, hogy hozzánk mikor hozzák.
-
glacious
addikt
-
DeusHun
őstag
60-es karakter statpont költés nélkül szokott menni 120-150€-ba ebay-en. 30-asra 1,5 misi sp-vel 0 statponttal kb ugyan ennyit lehet kérni. Kezd 120€-ról a licitet aztán ha adnak érte többet akkor simán jó ;)
glacious: na ja, csak a jó skillek meg magas szintűek :S Ezért gondoltam arra, hogy kard skillek+jég+tűz 100-ra húzva. A tűz adta cuccok miatt jobban bírnám a mágikus sebzéseket, plusz státuszok ellen is védve lennék
-
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon voltam gépközelben.
dragon11: haver küldi a botot..csak még nem érkezett megennyit a gyorsaságáról...
és légyszi ha leírod a nevemet, helyesen írd már le mertfogok.
aproember22: Amint lesz időm felteszem magamnak a cSRO-t és akkor írok egy kis útmutatót hozzá, de DeusHun kolléga már feltette tőle is lehet kérdezgetni.
doxad: nekem van egy sbot accountom elfekvőben
regeltem mikor újra megnyitották, és vettem is rá egy hónapot de az már lejárt, viszont újra tudok rá venni, ha van kedved akkor privátban megbeszéljük a részleteket. iSRO bothoz képest szerint kalsszikusokkal jobb, egyetlen hátránya hogy scriptet kell készíteni...
anulu79: botoláshoz annyit hozzáfűzök hogy én 78-ig voltam legit..utána 4 hónapra abbahagytam SRO-t, majd mikor visszatértem az összes legit haverom botolt... meg a szerveren mindenhol botok voltak...egyszerűen vagy megszokod vagy megszöksz
És igen Captain vagyok.
És a zerkpontok is kékek... láttatok már narancssárga zerket?
Megjelentek az első 100-ok A második zerk quest után General lesz a nevünk előtt, mármint kínaiaknak
-
DeusHun
őstag
8 óránként DC-m van és néha nem veszem észre. Viszont így összejön 8k 1 nap. Full int nuker gap9-cel.
Rev6-ról meg ennyit: Ashoka, a kis drága német adminlány kikapott pvp-ben és a következőt írta főoldalra:
Welcome to the 6th Revolution Server StatisticsApril 17th, 2009
When someone ask you to pvp (1 vs 1) and you accept the fight. Getting a 2nd player to heal and buff you is just lame... I mean seriously lame. Pointless to say more, everyone know how lame it is, don't you agree [Optik]Dante & [Optik]dealerX at how lame your acting while making a big fuss OMG I WON!
With love, Ashoka -
Akkor mégiscsak eladható mivel DeusHun megvette az armor felsőt gondolom
Hazamegyek én is kicsit rástartolok erre a Magic POP-ra hátha jön valami belőle...eshet más is, mert havernak 8D sos Glavie esett, másiknak meg 8D sos robe chest, szal bármi eshet szvsz... olyan szar ez mint a lottó
De sok silket nem akarok elb@szni rá...
DeusHun: Mennyiért adta oda az armor felsőt, ha meg szabad kérdezni...
nekem is kéne egy, csak be kéne állítani ezt a vnc-t meg ssh-t. De időm meg nincs....na mindegy. Majd elhívlak téged
hogy is mondta nagyanyám: Lustaság, fél egészség
-
DeusHun
őstag
Ma volt egy levelezésem Joymax felé. Megkérdeztem, hogy "csak a listában szereplő tárgyakat lehet kapni?" Persze bővebben. A válasz az volt, hogy teljesen független a viselt tárgyaktól vagy a karakter felépítésétől a tárgy amit kapsz, egyedül a szerencséden múlik, hogy mi esik. Ezt persze nem hittem, hisz tegnap mindenki csak kardot, robe chestet, armort és wiz botot kapott, senki sem írta, hogy kapott volt pl íjat, stb. Visszaírtam hát. Megint ugyan az a válasz jött. 3x másolták be nekem ugyan azt a szöveget, betűről betűre.
Visszaírtam, hogy esetleg lehetne-e nem írásos úton beszélgetni, mert ez így hülyeség. Azóta nem jött válasz. Akkor most döntsd el, hogy vajh kaphatsz-e garmentet is ebből a szutyokból vagy csak armort?Amit küldtem:
Dear Joymax Custommer Support,since yesterday we have the Magic POP card silkitem and with this we can win the followings: chinese deg10 sword, chinese deg10chest armor, europ deg10 staff and europ deg10 chest robe.
My question is related with this. If my character use a spear, not a sword, and my character have protector, not armor, then what can I do to get a chance to win this items? I mean: I don''t want to win the armor, I want to win a protector. I just need to wait and once it will change to protector? Or I will get the part of the item what I currently use?Thanks in advance,
PeterA válaszuk:
Greetings from Joymax Customer Support Team!We received your email regarding Magic POP System.
Using Magic POP System in regards of winning items cannot be decided by what type of build or your character class is but fate. The Magic POP System is purely random in terms of redundantly using it, if it is your lucky day then consider yourself fortunate! May your wish come true!
For more information regarding Magic POP System please visit our website www.joymax.com/silkroad
Enjoy and have fun with our new Magic POP System!
Thank you for your continuous support!
Have a nice day!
Aki nem hiszi csinálokhatok képet is róla
Mellesleg: Eos-on van valaki aki nyert tegnap sun deg10 robe felsőt, 4 órával később kapott sun deg10 armor felsőt (kínait). Utóbbi már nálam leledzik. A tré? Nuker a karakter.
Szal most átlovagolok protectorra és lesz egy faja armor felsőm hozzá.Szerk: úgy tűnik a dőlt betűtípust nem szereti az oldal...
-
Szerencsére tegnap nem voltam otthon, így még nem nyomtam el egy silket sem..habár most kaptam a fizumat...szal ha kell egyből tudok venni silket
Nem lesz ez így jó...le kell vennem a pénzt a számláról
Haverom felhívott 50silkből kapott egy 8D sos Glaviet.. majd megnézem. Kíváncsi vagyok hogy tényleg eladhatatlan a wep amit kapnak...mert ha nem akkor csak kicsit lesz szar a játék...ha igen akkor nagyon
Ez a játék egyre konvergál afelé hogy teljesen fizetős legyen... mármint az embernek semmi esélye nincs ha legiten akar játszani...meggazdagodni...
Na jó megyek vissza dolgozni...
-
-
DeusHun
őstag
Igen, közben már tapasztaltam én is.
Bnőm 13 kártyát vett, 6. kártya adta neki a sun deg10 robe chestet. Nőit.
Amúgy az, hogy ott mit látsz kinn (kard vagy staff) tök mind1 mert amilyen fegyver/ruha van rajtad, olyat kapsz. Gyerek 20. próbára kapott sun deg10 lándzsát.
Egyik szerveren valaki vett 1000 silket csak erre. Egyik sem nyert, mint weap meg prot elix lett. Eos-on egyik német vett 300 silket csak emiatt, úgyszintén mind ratyi cucc.
Másik némeg 4.-re megkapta a deg10 sun wiz botot. Azóta felnyomta 5-ig...Ez az egész megint arra lesz jó, hogy elvegyék a kedved a trade-ektől, a pvp-től és a guildwar-tól. Mert állj már ki egy olyan csapat ellen (legyen az akár job-party vagy egy teljes guild) ami tele van SUN-okkal. Hát meg a rák.
Úgyhogy most el is ment a kedvem a játéktól. De nagyon. -
HellAbove
tag
Ferdeszeműekkel kapcsolatban: Haver és én felkraktuk ksro-t, hogy kipróbáljuk. Lvl8-on jártunk asszem, láttunk egy full d10 bladert. Akkor még nagy szám volt ugye, mert csak d9 volt isro-ban.... Közelebb mentünk, printscreen ezerrel, erre egyszer csak pt-t ad mind2-nknek. Lvl100-as blader húzott amíg elment kaputól jangan caveig!!! Szóval, még lehet, hogy örülnétek is ha pár ferdeszemű betolná a képét isro-ra. Sokkal normálisabbak mint az átlag player, ráadásul ők tudják, hogy ez csak egy játék, nem úgy mint a törökök.
Hupsz de sokat írtam
-
-
Korai volt az örömöd...Itt a húsvétos event...ami lényegében ugyanaz mint az előző..csak eggek esnek...viszont ugyanúgy néznek ki mint a jewel boxok...
Kövek ára marad ott ahol van,mert ez az event is dob köveket.
A Valentin eventhez meg most osztották ki a nyereményeket... SOS 10D-s fegyó amit nem tudsz eladni/tradelni/storagéba rakni...ennyit erről...akik ipodot meg 10k sp-t kaptak azok jól jártak
-
Nálunk 5és7mill között, ugyanúgy mint a challenge. Én majd most veszek egy kis szar premet (értsd:150-es) mert elegem van a loggolásból, meg a dc-kből ahogy lement a prémem 1 nap 3 dc-t kapok
de csak ezzel a karival
Ha 0-ás gap-ed van akkor megleszel 80+ ebből a premiből.
-
DeusHun
őstag
-
HellAbove
tag
Az sz*r
Nekem abból lett elegem, hogy megveszem a prémit, botolok, és semmi nem látszik a karin
54-ig fel tudtam vinni és meguntam... Kezd elegem lenni sro-ból, F2P játéknak van kiírva de ez már rég P2P, mindenki tudja, csak még Joymax nem ismerte be
Egyedül csak a barátokat sajnálom, nagyon ismert voltam és sokan szerettek... már mind1 írok nekik egy üzit h vegyenek fel msn-re és az is meg van oldva -
DeusHun
őstag
Ha bankból bankba utalás lenne akkor nem tudna csalni. Ha látod, hogy ott a lé akkor adnád a fegyvert. Ezzel viszont őt lehetne lehúzni ;) Itt a pénz, de nincs fegyver
Megtanulná, azt hiszemMinden esetre jól jönne az a kis "zsebpénz" amit felajánl. Ez melyik szerveren volt?
-
Látom nem csak a mi szerverünkön van Törökutálat...
Kicsit beteg voltam mostanában nem tudtam ide írni, közben meglettem 92-ő megvan a full szettem15k hp-m van, intes lévén nagyon tetszik...HP850 Increase jó ötlet volt..
Deus: Igen, elnézést, nem volt pontos a bugleírásom...csak ennyit tudtam akkor még..
Még átolvasom majd a későbbi postokat..csak a vidkarim sz@rakszik... most vettem direkt hogy jó legyen de eltértem a hagyományos geforce kártyák helyett atit vettem és meglett az eredménye...no comment
-
Értem, viszont ahhoz, hogy egyáltalán szerezz goldot-> abból zsét, ahhoz el kell indítanod magad.. Nekem van kb. 200millem Eldorado-n.. (cuccokkal együtt
) lenne kedvem gémelni, ha már nagyobb lennék.
a loginolás meg változó, mondta haver, hogy múltkor populated volt.. ^^
Am. Eos (Deushoz
) v. vlmi újabb szeróra mennék, ha lenne pénzem..
-
Én értem, akárhogy is nézem. A Joymax ebből él, mi pedig "csak" játszunk,ahogy mondtad ezt a szép hasonlatot.. de van a playereknek 2közege, ami említésre méltó!
a, Akik vásárolják a silket + botot rendszeresen,esetleg gold néha-néha.. ezek high lvl, farmedek.
b, Akiknek nincs lehetőségük (nem csak anyagi gondokra gondolok) venni silket, botot..
Ezeket hagy ne részletezzem, hogy ingyen bot, meg minden fassághoz hozzányúlnak, mert elegük már.Nem beszélve a kockulásról.
Nos, azt hiszem most elszaporodott az A variációjú playerek száma, mindössze abba belegondolva, hány high lvl van.. (ty. to rev6), viszont fenn áll a kérdés, hogy ha nagyobb rate-re vesszük a servert és bevezetünk különböző eventeket, amikre $-ért lehet regisztrálni, vagy nem is tudom miért, akkor megnövelnénk a B emberek számát és ÍGY esetleg ebbe a helyzetbe csöppennénk loginolás terén.-> Jöhetne a prémi is.. de úgy semmi más, nyúlon kívül.
Igaz, ez embertársainkra való kérdés, de egybe biztos vagyok.. nagy mértékű bevétel csökkenés nem lenne és több embertársunk érezné jól magát, nem pedig azt néznénk, hogy havonta x ezer forint elmegy rá és ott a sok goldbot mellettünk..
-
DeusHun
őstag
Ők fél évvel a 100-as szint után (ha jól tudom) kapták meg Roc-ot és azzal együtt az új zerk- és plusszozási-színeket is. Most már egy éve van náluk mind a 2.
Továbbá Roc-nak másfélszer annyi élete van mint Meduzának. Lehet majd egy ideig ölniSzerk: szerintem nem a bottal van a baj. Nem az teszi túlterheltté a szervereket. Hanem az, hogy van aki 10 karakterrel jelentkezik be, 1 külső ip-n. Mert megteheti (sbot PC-nként 5 kliens nélkülit és végtelen kliensest enged). 1 ip-ről 30 játék mehet. Ez meg miért van? Mert kóreában nem botok vannak, hanem az emberke fizet egy plvl-ért (kb mintha botot vennél botsmall-on), szerződést kötnek (tehát papír van róla, hogy átadta a felhnevés és jelszavát, továbbá az nem lesz megváltoztatva a tudta nélkül) és a kifizetett összegért játszanak a karakterével. Igen, bejelentkeznek helyette és mint munka, játszanak. 8$-t kapnak egy napra. Nos, ezt cég szinten nehéz lenne kivitelezni hogy ha 1 ip-ről max 4-5 karakter lehetbe bejelentkezve. Ezért van megengedve a 30. De hogy miért nem törlik ki isro-ból... Nem tom.
Ha lekorlátoznák pl 4-re a kliensek számát ip-nként, kb a fele ennyi "játékos" lenne naponta. Most is tudok egy gyereket aki 5 klienstsel játszik nap mint nap. 2 fő karakter, 3 goldbot. -
Aha..
Miért szarnál az egészre Te is? Ugye rossz a rate, bátran mondhatja bárki.. ezért kell bot.
Én a rateken állítanék (könnyebre
kb. olyan 7x-esre) és permanent ban-t adnék minden botternek.. goldminer és player bot is tehát.
Csak "legit" játék lenne.. nem érdekelne, hogy akkor 38server -vagy mennyi van már- -ből mondjuk 3000en játszanának.. mert 1 idő után visszajönne mindenki bot nélkül..;-)
Igaz, addig szar, míg "nincs" játékos, de utána változNA..^^
-
DeusHun
őstag
Én arra tippeltem, hogy bottal játszott és azért rúgták ki
Az poénabb lett volna.
Más: tegnap előtt vettem kardot 42 misiért (9%-os magdmg és 6%-os mag rein). +3-aztam 10 elixirből, ment rá 5 kőből 5 str, 3 kőből +5 int. Tegnap találtam jobbat (58%-os mag dmg, 9%-os mag rein), 50 misi. Megvettem. Előzőt eladtam 52 misiért (kerestem rajta 9900000-et a stallnetwork-ös adó miatt). Ha ezt hozzáadom a 42 misihez, akkor 51900000, az új kard volt 50 misi. Tehát így is 1900000-zal vagyok pluszban
Az új elsőre felment 3-ig (csoda!), 5 str ment rá 3 kővel. Int-et 2 kőből még nem sikerült pakolni rá, meg a mag reinforce lement 0-ra a próbálkozás miatt
(meditation tab meg úgy tűnik ritka mint a fehér néger).
-
Nálunk a szerón van egy SUN Blade, SOM blade, SUN Bow D10-es.
Hát aki normálisan akar játszani vele annak költeni kell rá, egy premium meg egy pet clock ha a legkisebbet számítjuk akkor is 4k körül van per hó... de erre való a goldeladás
magasabb szinten könnyebb bizniszelni, 100millt 2,5kért, 3ért el lehet adni azt meg egy hónap alatt vígan meg tudod szerezni...
Most hogy megcsinálták a 0-kat jobban élvezhető az exchange is meg a chat is... Viszont még mindig nincs megírva a questeknél az info...szal oda kell figyelni h mit ír/mondd az npc, hogy mit kell csinálnod...
Valaki csinált már 90es questet? Én csináltam egy párat de lóf@sz xp-t kaptam érte. De lehet azért mert ez egy kis quest és ha megcsinálod akkor kapsz egy sokkal jobban kifizetődőt... Szaladgálós questeket csináltam többségében..lehet azért..
-
DeusHun
őstag
Nálunk még mindig kevés ideig él Shaitan. Megjelenik, 5 perc múlva már halott. Szegény pici szíve
Nekem csak jól jön az sp-scroll, hajnal 1-től van sp-prémium tekercsem, gap7 mellett még rányomatom a 10%-os ajándékot és úszhatok az sp-benTetszetős. Bár az élet és manatekercseket sokallom mert még az előző "eventről" is van egy csomó :S
-
Észres se vettem hogy eltűnt, mindig megfogtam átlátszóvá tettem és leraktam a jobb alsó sarokba... nem zavart ott engem
Végre megcsinálják hogy el lehessen adni azt a skill exp-es scrolloka.. volt már 3om 10es csomagom belőlük.. a chat szerintem nagyon jó lett, amit csináltak újítást az mind ötletes..
találtam 90-es speart
rátoltam egy so-októl kapott atrt.rating követ, 100%blue ,str követ 100%, kicsit tetszett..int 2kőből 4re ment fel, +5 meg sikerült 30 elixírből, a mga attackját egy másik so-okos kővel pedig 41%ra tettem fel 3%ról, szal most teljes az öröm, ha nem lenne inspection
Még másfél óra és szabad lesz a pálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest