Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
A T65-nek kurva jó az akksija, havernak ilyen van!
-
gyozi
aktív tag
A T65-nek kurva jó az akksija, havernak ilyen van!
-
trickyboi
csendes tag
Parci, ha zavar a forumtema neve, akkor leci valtoztasd meg!!!
Egyebkent koszi, hogy valaszoltal, mert hasznalhato informacio volt... -
gyozi
aktív tag
Héj, én nem hurrogtam le!:DDD
-
Sanya
nagyúr
Forum errol: www.terminal.hu===>forum===>mobil===>keres
-
trickyboi
csendes tag
Azert maradjunk meg egy kicsit a telefonnal. Nektek mi a velemenyetek a Siemens MT50-rol??? Szerintem a JAVA-s megoldas a mai telefonokban mit sem er...ugyis csak jatekokat keszitenek az ilyen telefonokhoz...ertelmesebb alkalmazasokra ugy sincs eleg hely a tel. memoriajaban. Vagy tevedek???
A GPRS is kiraly, csak kar, hogy a Westelnel a Dominosok egyelore nem hasznalhatjak...szoval jo nagy malac a GPRS fogalom a pre-paid Westelnel... -
Nem kell rögtön lehurrogni szegény srácot!
Azért tilos a függetlenítés, mert az adott cégtől te akciósan veszed a telefont. Pontosan azért kapod meg a szerinted is jónak számító 19.900 Ft-os áron, mert abban a ''reményben'' adja el neked, hogy aztán az ügyfele leszel, és neki fizeted a telefonszámlád (tőle veszed a feltöltőkártyákat).
A gyárilag független telefon azért drága, mert ott semmilyen értelemben nem szerződsz a szolgáltatóval. Hiába pre-paid (feltöltős, azaz Domino, Praktikum, Vitamax City) egy telefon, ugyanúgy akcióban veszed, mint ha előfizető lennél havi számlával!
Ennek megfelelően egy függetlenítés olyan partizánakció, mint a warez szoftverek. Mindketten tudjuk, hogy van rá lehetőség, de tilos. A többit a fantáziádra bízom... :P -
trickyboi
csendes tag
...egyebkent miert illegalis a fuggetlenites???
-
trickyboi
csendes tag
A temat csak azert hoztam fel, mert sajna modon nincs penzem fuggetlen telefonra...es eleg sok mindenkinek nincs...ezert gondoltam azt, hogy irok a prohardverbe...OK, nem ugy kell erteni a kerdeseket, hogy xy warez site-on itt es itt talalhato a megoldas a fuggetlenitesre...nem is ez az erdeklodesem celja...fokent a telefon szoftvere es fuggetlenitesebol szarmazo hibak erdekeltek volna!!! Mindenki tudja, ha bemegy akarmelyik mezei GSM szakuzletbe, vallalnak fuggetlenitest (csak nem feltetlenul ertenek is hozza)
OK, a forum nyilvanos meg egyben a jelenlegi legjobb forum Magyarorszagon...de azert 1-2 hozzaszolast irhatnatok a temaval kapcsolatban... -
trickyboi
csendes tag
Hello mindenkinek!!!
Remélem érdekel valakit ez a téma és tud nekem segíteni. A Westelnél 19.900 FT-ért kapható a Siemens MT50 telefon. Szerintem ez nagyon jó ár érte, csak van egy kis probléma: NEM akarok Westel-es lenni, ezért szeretném FÜGGETLENÍTENI a telefont, ha megveszem. Tudom, ez a garancia elvesztésével jár, ha van valami probléma a telefon szoftverével...na most jönnek a kérdéseim, nagyon szeretném, ha valaki segítene:
- milyen problémák léphetnek fel a függetlenítés során?
- hogyan lehet ezeket kikerülni?
- hol függetlenítsem a telefont vagy ha otthon csinálom vásárolt kábellel, melyik unlockert töltsek le és honnan???
- vagy felejtsem el az egész függetlenítést és gyüjtsek egy Voda-s Ericsson T65-re =)
Várom a válaszokat, szasztok...
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest