- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mr.Csizmás: Nem, az azért bukott meg, mert a vezetés helyett szemöldök kiszedésen van a hangsúly

NOD: persze, "százzal", "közepes kanyart" , ezeket a vicces dolgokat nem én mondom

Szerintem aki szerint mintha tükörjégen menne, azok szoktak hozzá az unrealistic NFS gámákhoz, ahol mint a sínen vezethetnél, és 1 mp alatt lefékez nullára a kocsi, legyen szó akármekkora sebességről
Ajánlom, próbálj ki egyszer egy ősrégi RBR-tÉrdekes, én szimulátorozok, és végig tudtam vinni íven az összes eddigi pályán (illetve a kitalált helyszínek nem olyan jók, de amiket ismertem szimekből, Brno, Suzuka), azoknál rendben volt teljesen
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ajánlom, próbálj ki egyszer egy ősrégi RBR-t