Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Igaz, nem autópálya, mert ez csak egy Nordschleife
de azért látható, hogy egész korrekten lehet kormányozni (na nem a video készítőjére értem) Egyébként ezt írta hozzá "The sound of the M3 is totally off, but the handling seemed great"/ Sehol nem látom a sokat emlegetett keresztbe-farolós elszállásokat /
Egyébként az előttem szóló jól meg is fogalmazta a lényeget: kiaf érdekelnek a fák textúrái, vagy hogy tényleg 3D-s e vagy csak 2x 2D-s síkok ha vezetés közben csak elsuhansz mellettük?
rF-ben vagy RBR-ben érekel valamit, hogy folyton szembe fordulnak a fák ?
Egyébként amit írtam a gumi melegedésről az igaz a fékekre is. GT 5-öt nem ismerem, én arcade autós játékban még nem találkoztam ilyennel
Akinek meg nem eléggé szimulátor ne használja, ilyen egyszerű. Tökéletes egyik sincs...
Új hozzászólás Aktív témák

- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini-ITX
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de azért látható, hogy egész korrekten lehet kormányozni (na nem a video készítőjére értem) Egyébként ezt írta hozzá "The sound of the M3 is totally off, but the handling seemed great"