Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bk748

tag

válasz kraftxld #71 üzenetére

A háló már kész és hogy mindenkit megnyugtassak nem 5000ft-os switchek vannak. :DDD
    Amúgy szerintem megint sikerült túllőni a célon, mivel a háló forgalmát ismerve, nem kell ekkora gép az tuti :) Mivel maximálisan terhelésnél sem lesz 1 Gbites a szerver terhelése. Inkább néha-néha 1-2 gép kiszolgálása, nagy ritkán több. Mivel most sincs agyon terhelve a háló és hangsúlyozom a cél az, hogy az adatok rendszerezve legyenek egy helyen és ne össze-vissza. A 150 gép nem egyszerre fog dolgozni a szerveren lévő fájlokkal, hanem a szükséges fájlok lementése után fog mindenki a saját gépén. :) A gép egyfajta közös háttértárként fog működni archiválás céljából és hogy a szükséges fájlokat ne keljen keresni a többi gépen, ezzel a keresési idő nagyban csökken. :DDD
    Aszem a lényeget nem tudom jobban megfogalmazni és szerintem erre az eddig szinte teljesen kivesézett konfig tökéletes lesz. :)

Persze a topikot én, hangsúlyozom én nem fogom zároltatni a gép elkészülése után sem, hisz úgy gondolom a téma elég érdekes ahoz, hogy maradjon és tanuljunk egymást ilyen téren. És akár nekiállhatunk nagyobb szerverek elemzésébe és egyébb trükkök, tapasztalatok megvitatásához ilyen téren. :)

Új hozzászólás Aktív témák