Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bk748
tag
A háló már kész és hogy mindenkit megnyugtassak nem 5000ft-os switchek vannak.

Amúgy szerintem megint sikerült túllőni a célon, mivel a háló forgalmát ismerve, nem kell ekkora gép az tuti
Mivel maximálisan terhelésnél sem lesz 1 Gbites a szerver terhelése. Inkább néha-néha 1-2 gép kiszolgálása, nagy ritkán több. Mivel most sincs agyon terhelve a háló és hangsúlyozom a cél az, hogy az adatok rendszerezve legyenek egy helyen és ne össze-vissza. A 150 gép nem egyszerre fog dolgozni a szerveren lévő fájlokkal, hanem a szükséges fájlok lementése után fog mindenki a saját gépén.
A gép egyfajta közös háttértárként fog működni archiválás céljából és hogy a szükséges fájlokat ne keljen keresni a többi gépen, ezzel a keresési idő nagyban csökken. 
Aszem a lényeget nem tudom jobban megfogalmazni és szerintem erre az eddig szinte teljesen kivesézett konfig tökéletes lesz.
Persze a topikot én, hangsúlyozom én nem fogom zároltatni a gép elkészülése után sem, hisz úgy gondolom a téma elég érdekes ahoz, hogy maradjon és tanuljunk egymást ilyen téren. És akár nekiállhatunk nagyobb szerverek elemzésébe és egyébb trükkök, tapasztalatok megvitatásához ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel maximálisan terhelésnél sem lesz 1 Gbites a szerver terhelése. Inkább néha-néha 1-2 gép kiszolgálása, nagy ritkán több. Mivel most sincs agyon terhelve a háló és hangsúlyozom a cél az, hogy az adatok rendszerezve legyenek egy helyen és ne össze-vissza. A 150 gép nem egyszerre fog dolgozni a szerveren lévő fájlokkal, hanem a szükséges fájlok lementése után fog mindenki a saját gépén.