Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

Szaisztok!

Nekem könnyű dolgom volt megállapítani a sercegés okát; nekem egyébként egy Samsung 757p van (250Mhz-es erősítővel...)
    Könnyű volt megállapítani, mert korrektül kiirja a felbontást, a frekit, és a polaritást.
    Ha olyan játék jött, ami valamiért pl NN-ben kezd, akkor serceg, de kegyetlenül. Nem ám olyan csendes tóparti kussban lenge szellő nyivákolás ez, hanem rendes zúgás. De ilyen azért ritka. Azt hiszem valamelyik DeltaForce csinálta ezt az indulóképernyőn, geforce4 MX videókártya mellett..
    Röviden : lessétek a polaritást, és ha hozzá köthető, akkor driver csere, ha nem oldja meg, akkor esetleg power strip, mert abban ha jól emlékszem nagyon korrekten lehet új felbontásokat adni, polaritás-megadással együtt. Kezdők ne kísérletezzenek vele, mert tönkretehetik a monitort.
    Egyébként alap állapotban is van hangja a monitornak...majd ha begyorsul az lcd (érdemes lesz venni) akkor talán nyugi lesz :)

Nekem most éppenséggel az alaplap serceg (erősebb tehelésnél pl 3D), vagy a falhoz ba@om vagy gariba vissza, de akkor megint nem lesz gépem egy ideig.

Új hozzászólás Aktív témák