- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz Aprósólyom #23 üzenetére
Nem mindenki egyforma, ahogy te is írod.
Számomra fontos, hogy jó minőségű legyen a kép, és nem a paramétereire gondolok.Vettem egy TCL-t, de nem igazán jött be a képe. Semmi nagy hibája nem volt, de valahogy nem adta. Később lett egy olyan gondja, amit épelméjű ember nem kritizálna, de a szerviz mégis igazat adott nekem, így lett csereutalvány, és egy OLED.
Hogy maradjunk a te véleményednél, ezzel analóg módon a zene minősége se számít, ha jó a szám? Nem próbálnád meg jobb hangminőségben hallgatni, ha lehetséges, vagy elég a kotta, amiből látod,hogy ez milyen prímán meg van írva?
Persze, részben értem mire gondoltál, mert kb az összes tévének van egy alapminősége, ami nem olyan rossz, nézhetővé teszi, csak ne láss jobbat. Nálunk kb. nem is mennek televízós csatornák, - a nagyja trágya minőségű -, nem aláfestésnek megy a készülék.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Adelich
csendes tag
tavirnyatos sztorihoz. nekem is van egy lg tvm es meghalt a taviranyito kepzeld !
de amit elobbi kollega is emlitett telefonrol is mehet a menet, igaz korulmenyesebb -
őstag
válasz Aprósólyom #23 üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
Brand Sencor | Sencor
Itten aztat írják, hogy a 90-es években európai márkává vált. Meg van egy csomó PR hablaty, ami azt sejteti, hogy inkább felvásárolhatta egy befektetői csoport és Európai márkát épített belőle. De az biztos, hogy számtalan terméket ők terveznek/terveztetnek, mert ránézésre sem csak egy sima rebranding.#22 gulupeti: Biztos így van, de van aki nem specifikációs lapok szerint vásárol. Én sem csak azt nézem, mióta elég tapasztalatom van specifikációs ígéretek és a valóság közötti különbségekben, plusz, hogy egyéb más másodlagos specifikációnak is kézzel fogható értéke van (pl. szerviz háttér). Plusz TV-nél leszarom a képminőséget... és valószínű nagyon sokat vannak ezzel így. Nagyon kevés olyan TV van, aminek esetleg élvezhetetlen lenne a megjelenítése. Egyetlen egy film, podcast, vitaműsor, dokumentum/ismeretterjesztő film élvezhetőségén nem javít a képminőség. Illetve amelyik filmnél igen, az olyan is.... vagy akinek az számít, az nem is filmre koncentrál, hanem a gradiensre, meg a felhősödésre, stb... De akkor minek néz filmet...?
Legyen elég a fényereje a nappaliban lévő fényviszonyokhoz, legyenek elégségesek a színei, legyen nagy a kijelző, hogy a 4 méterre lévő ülőgarnítúrán tespedve is lehessen látni a kisebb részleteket, legyen az országban szerviz/garancia háttér és sok gari. Pl. akkor vettem LG-t, mikor lehetett rá érvényesíti egy csomó garit. 3+1 vagy 5 év, már nem is emlékszem.
Na nem azért írtam, hogy más így tegyen, hanem csak tájékoztatásként, hogy szimplán mások, másként vásárolnak. Nem véletlen marad fenn több márka és van akár 1-2 tucat típuskínálata.
Én nem látok a TV-ben semmilyen olyan plusz hozzáadott értéket, amiért prémiumizált árat érne meg. Egy gyorsan avuló, futószalagon gyártott tömegtermék kategóriáról van szó, nem egy veterán autóról, vagy egy akár több tíz évig használható bőrkabátról, amik indokolják az árat. szvszJevons paradox
-
gulupeti
senior tag
Csak a neve miatt mondjuk nem vennék LG-t, Samsungot vagy Philipset, bár tudom sokan tényleg csak ezt nézik, viszont ez a 320 cd/m² fényerő nem túl acélos szerintem, aki kicsit is ért hozzá, vagy a fentieken kívül ki mer próbálni más márkát is, az ezen az áron vagy kicsit többért akár tud venni egy qledet is. Az ettől véleményem szerint mindenképpen jobb választás.
-
GeryFlash
veterán
Nincs baj ezzel a tv-vel ahogy en bloc nekem a Sencorral mint markaval sem volt soha bajom, nyilvan mindig a budget kategoriaban megy de nem romlanak el gyorsan stb. Viszont otletem sincs ki venne ennyiert Sencor tv-t ekkroa meretben ha ugyanezt megkapja az LG, Philipst stb gyartotol. Nem biztos hogy azok barmiben is jobbak, bar ha tippelnem kene 165-ert van ennel jobb kepminoseg, mindenesetre ha csak a markajelzest nezem akkor is olcsobban kene adniuk, elvegre jo sokat megsporolnak a marketingkoltsegen.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nagyúr
válasz ergoGnomik #18 üzenetére
Ez a magas élet. Jobban tudják, na!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ergoGnomik
tag
A tévé képes együttműködni USB-n keresztül csatlakoztatott billentyűzettel, klaviatúrával vagy kontrollerrel...
Mi a különbség a billentyűzet és a klaviatúra között? És miért csatlakoztatna bárki egy pénzügyi szakembert a TV-jéhez egy játékvezérlő helyett?
-
Candy
tag
Végülis 169k-ért 65 colos Qled sajátmárkás van a Mediamarktban, így eléggé egyértelműen inkább ezt, a technikai színvonalát tekintve kábé a kiegyezés korát képviselő eszközt érdemes választani....
wunderbike.postr.hu
-
nagyúr
LG van itthon. Fasza a WebOS.
De Senkort---- nem nagyon vennék.
Ez meg annyi, amennyi... sajnos.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz deathcrow42 #14 üzenetére
Há'mer Szennkóór, csehek hozták véres verejtékkel Kínából
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
deathcrow42
aktív tag
Ennyiért miért ne a hasonló árú s tudású LGt vegyem meg?
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
Aprósólyom
addikt
válasz Georgexy_hun #1 üzenetére
Alzában van 9500-ért 2022-es magic remote. Bár azért informálódnék, hogy jó-e a te TV-dhez.
Jevons paradox
-
veterán
Ez nem valami nagy szám, erősen átlag alatti.
duree54
-
tbillHUN
tag
válasz noPublicFG #7 üzenetére
-
fecke78
senior tag
165 ezerért sencor = tetszett plecsni .
Nincs mit mondanom -
szellat
csendes újonc
válasz noPublicFG #7 üzenetére
Heló, heló, heló, sziasztok!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Drótszamár #5 üzenetére
Az alap infrással is lehet hadonászni, sőt máshoz hozzávágni, csak a TV-d nem fog reagálni rá, hacsak hozzá nem vágod . Sőt az Aux Delta beltéri is néha csippant, ha csatornát váltok .
Szerintem csak BT-n működik a légegér.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
senior tag
Szenkó' Zolibá ajánlásával?
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Drótszamár
őstag
válasz E.Kaufmann #4 üzenetére
Ezek is hadonászósak, és bluetooth alapúak mint az LG Magic Remote? Vagy ezek csak sima infrásak?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Drótszamár #3 üzenetére
Vannak LG kompatibilis noname távirányítók 2-4ezer Ft között.
Amúgy többet nem is ér, meg a gyári LG alap is egy hullladék...
Az még hagyján, hogy nem bírja a gyűrődést, de két év alatt feliratok teljesen lekoptak a gombokról. Érdemes lefóliázni (lehet kapni távirányító védő fóliát/zsákot, pl hotel felhasználásra, más kérdés többet láttam az AliExpressen, mint a szálláshelyeken )[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
GreatL
őstag
válasz Georgexy_hun #1 üzenetére
Olcsóbb egy új TV-t venni és a távirányítóját használni LG TV-hez?
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Georgexy_hun
tag
Próbáljátok már ki, hogy a távirányító használható - e LG-hez is. Ha igen akkor lehet olcsóbb alternatíva lenne egy elromlott LG távirányító helyett.
Csak agyalok.Köszi
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest