- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Bocsi de Cerka lol!
Nekem is az volt.Lefuttattam 2 hete rajta egy super pi -t(1.5-t) hát nem is annyira vicces mint inkább szánalmas lett az eredmény.
-> 1700MHz-en ment 2,5min-t(1M-es teszt).
Mondjuk az nem Prescott magos de akkor is még viccnek is gyenge ez az eredmény.
Most szedtem le a toplistás oldalról egy CrystalMarkot és a Sempron 2800+ -om (1960MHz-en ment) összpontszáma 1200 ponttal maradt le a 3600(!!!) GHz-es Celeron eredményétől!
ALU: 7300
FPU: 8357
ALU+FPU: 15657
És ez csak egy teszteredmény a sok közül.Játékokbeli teljesítményről már nem is beszélnék.
Haverom öccsének van 2400MHz-es féléves Cerkája ami minimum annyi volt mint az én Sempim egy(1,5) éve és köze nincs a játékokhoz. Jah és még az alapórajelet sem bírta szegény gyereké.
Nah mindegy nem akarok tovább fikázni. Főleg nem intelt mert pl core2duo good shit csak ne lenne ilyen qrva drága.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Napirajz könyv
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest