Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
karyo
senior tag
Nincs olyan gyártó, aki 100% hibamentességgel tud gyártani. de azt azért ki lehet jelenteni, hogy a seagate közelebb áll ehhez az arányhoz, mint pl.: a maxtor.
Kiváncsi lennék mire alapozod ezen állításodat. Persze hogy minden gyárban van selejt, az a szomorú, hogy ez ki is jut a kapukon kívülre. -
Daniel
tag
Elso teszt amit majdnem vmi 2 oraig eltartott, az total felulet vizsgalat es hibas szektor ellenorzes es automatikus helyreallitas. Ezen erdekes modon szepen atment.
Utana futtattam egy 90 MPs tesztet (Media ellenorzes), es ott a masodik lefutasnal talalt egy-ket ''approbb'' hibat, mint ahogy a readme irta.
Fura :F -
A Seagate vinyóknál nem ismeretlenek a badsectoros hibák. A vinyó halálát jelzik.
Olyan ez a seagate-nél mint pl. a Maxtornál a sűrű kattogás, vagy a régi quantom lct-nél a füst jelzés. :) -
Sidaries
őstag
Hasonlóval szívok én is. 80G-s Seagate Barracuda tele Bad Sectorral. Ez egyébként nem a Seagate hibája, mert előttem lett a sarkára ejtve betonra. Ilyenkor előfordul. Valahogy csak rendbe tudom hozni.
Ha jól tudom a bs-okat nem lehet eltüntetni, de ha nem terjed akkor teljesen lényegtelen. (0G-ből pár mega bs nem vészes. -
Godfather
aktív tag
Elég szubjektív a véleményed. Azért, mert a Te vinyód kipurcant, nem azt jelenti, hogy a seagate sz@r. Nincs olyan gyártó, aki 100% hibamentességgel tud gyártani. de azt azért ki lehet jelenteni, hogy a seagate közelebb áll ehhez az arányhoz, mint pl.: a maxtor.
Neked nem volt szerencséd, tudom, ez nem vigasztal. De mindenki járhat így, bármit vesz. -
karyo
senior tag
Van ilyen. Sőt, te még örülhetsz, mert le tudod menteni az adatokat róla.
Az én esetem a következő: adott egy Seagate st380021a (barracuda ata4) vinyó,
egy év és 1 hónapig hibátlanul megy, aztán halál. Rajta minden munkám (f*ck seagate!).
Linux kernel panic-al elszáll ha benn van a gépben a vinyó. XP el sem indul (sötét kép). Win2000 szintén.
Szóval a seagate megbízhatóságáról alkotott véleményem gyökeresen megváltozott az utóbbi időben, köszönhetően az előbb felvázolt szopásnak... -
Daniel
tag
Sziasztok! Nekem jelenleg egy Seagate ST340810A vinyom van. Immaron ket eve hasznalom, es idaig nem mondanam hogy volt vele bajom. Nem oly regen viszont egy formazasnal eszrevettem, hogy minding (tobbszori formazas es fdisk utan) is tele van hibas szektorokkal es probalja helyreallitani. :O
Ez hogyan lehet? (Ezelott soha nem tortent meg, es sosem volt vele problemam, mindig is karban volt tartva es rendszeres feluletvizsgalasokat vegeztem rajta)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest