Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
Ha jól emlékszem, neked saját magad készített van...
Valami egyszerű lenne jó, három vagy négy ventire legyen elég.
A régi ASUS lapom nagyon jól szabályozott, akkor nem láttam szükségét, de ennek az XFX lapnak ez az egyik gyengéje - szerencsére nagyon sokkal többet nem találtam.
Ezért lenne most már szükséges...Nem is tudom igazán, melyik "márkát" érdemes nézni.. ezeket a kimeneti fesz. adatokat feltüntetik a leírásban a termékinfónál?
Hm.. már látom... de ezzel nem sokra megyek, hogy +/- ennyi vagy annyi százalék eltérés...
-
XaraX
addikt
Tru 120 Extreme volt az elödje nálam,mint bizonyára emlékszel.
A csere motivációja föképp a váltotzatosság volt,de az a helyzet,hogy jobban teljesít legalábbis nálam,még úgy is,hogy a venti fordulat jóval kissebb.
Nem is raktam rá S-Flex-et,maradt a gyárilag hozzá adot.
Amit vártam tőle,bőven túlszárnyalta,légyeg a gyakorlatilag hangtalan műkődés volt nem túl extrém tuning esetén ,megfelelő hőmérsékletekkel.
A szerelés annyira nem jött be,hátulról a nem túl nagy csavarokkal beletalálni,főleg az Én koromben.
De nem volt nagy ördöngösség azért. -
S.Y.S.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest