Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
A legnagyobb szivfajdalmam hogy meg egyik kiado sem ugrott ra egy Babylon 5 alapu jatekra. Regebben a sierra fejlesztett egy nagyon igeretes szimulatort de leallitottak. Legyenek atkozottak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vannak ugyan probalkozasok amik igeretesek, bar az utobbi idoben nem volt lehetosegem lecsekkolni ezeket.
Legutoljara a freespace elso vagy masodik reszehezkeszult Babylon 5 moddingjaval szenvedtem. Isten volt mikor egy palyara beraktam vagy 20 mimbari cirkalot amint kilepnek a hiperurbol.
Orom volt nezni oket.
Ha esetleg nem ismernetek ezt az oldalt belinkelem. Itt megtalaltok informaciot a kulonbozo jatekokhoz keszult modokrol.
Bővebben: link
Jatekban az I-war elso illetve masodik reszeben lehet megtapasztalni milyen is lehet repulni egy starfury val vagy akar egy romboloval is. Gyonyoruek azok a modellek is szerintem (I-war 2).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Orom volt nezni oket.