Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Lehet egy vacak molex csatitól is. Ugyanis az átalakítónál lehetnek csúnya kontakthibák. Én legelőször a toldó molex csatiját igazítanám meg (oválisra nyomnám össze a tápcsatit, és abba dugnám az átalakítót). Ha úgy is ezt csinálja, akkor valami más hiba lesz. Vagy nem kap korrekt feszt így sem (CD - DVD író kifelé egy teszt idejére). Alaplapot tuningolni tilos, vissza alapbeállításokra ha húzva volt.
Ha ennyi után is gyagya, akkor totál másik gépben teszt. Lehet, hogy tényleg hibás, de a géppel is összeveszhet valamiért (nagyon ritka).
A Molex csati a sárga-két fekete-piros hagyományos tápcsati. Belül csöves kialakítású.
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
Nem, nem a kattanásra gyanakszom én sem, mert bizonyos wd szériák bizonyos lapokkal csinálják ezt, de ez abszolút nem gond.
Nekem a hirtelen feszültség kikapcsolás és az átalakitó vagy esetlegesen kétféle táplálás egyszerre voltak a legnagyobb gyanúim.
Ebböl úgy néz ki az átalakitó van nálad, tehát én elsö körben attól szabadulnék meg.
Sok sata vinyón van régi tipusú molex betáp hely is, dugj oda olyat és hagyd a sata táphelyet üresen. Persze ezt már csak a következö vinyóval, hiszen ezzel már tökmind1.
Meg én biztonság kedvéért kicserélném a sata kábelt és keresnék, hátha van frisebb sata vezérlö driver a neten, nehogy valami rosszul vezérelje a vinyókat és ez legyen a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest