Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag

SAMSUNG - PVA RULEZ, avagy rövid beszámoló:
Elmenetm ma átvenni a monitort, no pixelhiba, nagyon szép a képe. Beállítottam klón módba a jó öreg crt-mmel és sokkal élesebb a képe. Először kipróbáltam egy monitortesztelő programmal, és meggyőzek a színek, meg ugye a fekete/fehér. Tetszik, hogy egy gombnyomásra lehet állítani, hogy milyen kontraszt/fényerő legyen(magic bright). Ezután betoltam neki a mátrix dvd-t, kerestem egy jó kis akciódús részt, és jó éles képet ad(persze ez még jobb lesz, ha lesz időm a beállításokkal szarakodni). Mivel csak az nfs underground 2 volt fönn a gépemen, ezért elindítottam, úgy hogy közben a crt-n is ua. láttam. Meg kell, hogy mondjam 1024*768-ban teljesen éles a képe, és semmi utánhúzást nem vettem rajta észre. Ezután rászántam magam, hogy kipróbáljam valami fps játékkal, mert ugye az fps a tft monitorok réme. Felraktam az ut 2004-et. Ha nincsenek idegrángásaid, akkor nem lesz vele semmi bajod. Persze akkor, ha elkezdem jobbra balra rángatni az egeret, akkor elmosódik a kép(de ekkor már a crt-n sem éles).
Kb ennyi lenne mára, remélem, hogy segítettem, és hogy bővülni fog a 910t-sek tábora.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest