Új hozzászólás Aktív témák
-
Toldo
csendes tag
Hi!
Ja szerinted! DE egy vcsomó más adókedvezménynek kampeca!!!Továbbá a forint értéke romlik!!!
Ráadásul 55%-os uzsorakamatot fizets a banknak!!!
A maximum pénzösszeg csak nagy hitelnél kérhető vissza!!! A támogatás NEM A RÁSZORULÓKAT SEGÍTI, hanem a gazdagokat!!!Továbbá nem lehet mint megkapni oly választékban!
--Ezek mind tipikus zsidó szisztémák az állam és polgárai életének lerontásához!!!
Ennyit a sulitnetről -
Toldo
csendes tag
Hi!
Ja nem az áru más a sulinettel, CSAK drágább, többet törlesztesz vissza, és soha nem kapsz vissza 180000Ft.!
[Szerkesztve] -
Toldo
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen S*ms*ng monitorom van csak nekem 793-as. Szerintem nagyon szép, csak a sarkai egy kicsit ''furcsák'', de nem vészes. Tiszta, SÍK a képernyője!
És a 3 év gari se semmiDE SULINET-re nehogy vásároljatok, mert nagy átb*sz*s az egész...
Én csak ajánlani tudom...
UI.: persze a gazdagoknal LCD-re telik...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest