- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frigoo
aktív tag
válasz Bitpalace #65415 üzenetére
Tényleg ilyen tuti az új girós táv? Nincs véletlenül lehetőséged az "F" szérián is kipróbálni? Mert ha menne az új okostáv az F szériával is akkor horgásznék egyet ebay-ről.
Flashget: Nekem is ugyan ez volt a gondom az 55F6650-el. Itt kértem segítséget, ill. leírtam a sztorit a Samsungnak melóhelyen, mire hazaértem egy mail várt a fiókomban, hogy próbáltak elérni, de nem tudtak és a SmartHub perfektül működött....... (ez már összeesküvés elmélet, de szerintem távolról megbűvölték)
-
Bitpalace
senior tag
1120-as F6400 32" e-manual és samsung app megy!
-
Bitpalace
senior tag
válasz frigoo #65454 üzenetére
F6400-am van, és pont azt akartam mondani, hogy ne vegyél!! Mert gagyi anyaghasználat az egész. Olcsó hatást kelt a felhasználóban. De nem akarlak lebeszélni róla, eddig nem nagyon panaszkodtak rá, lehet csak én fogtam ki hibásat, amit a samu aranyosan közölt hogy nem rendeltetés szerint használtam.
üdv!
-
frigoo
aktív tag
Nem, nem írtam meg a gyári számot, de be van regelve náluk a prémium gari miatt. De ez elég meredek elképzelés azért, bár én el tudom képzelni. 3 napig nálam is ugyan ez volt, több ízben próbáltam gyári visszaállítást, áramtalanítást. Még a samsung fiókomba sem tudtam belépni. Aztán én délelőtt dolgoztam, reggel 6 körül írtam nekik a mailt, asszony felkelt otthon, tv be, délután 3 körül meg már minden oké volt..... fura
Bitpalace: Azt hitte neked az új H szériás giroszkópos okostávod van H-s tv-vel, de akkor benéztem. Az enyémhez is van fekete tapipados táv. A tesztekben azt írták, hogy az új nagyon ott van, meg itt is írta valaki, csak nem tudom ki. Lehet ezügyben is írok a samunak. Ha az is BT-s, akkor esélyes, hogy jó lehet, de biztosra kéne menni, mert elég húzós az áruk.
Én ilyenekre gondolok. Ez már úgy működik, mint az LG féle okostáv, mutatóeszközként funkcionáll.
[ Szerkesztve ]
-
frigoo
aktív tag
Azért elég páva, valahol azt írják, h kompatibilis az F6500-al. (akkor az F6650-el sem lehet gond......
-
Bitpalace
senior tag
24p-s filmnézés mellett milyen beállításokat használtok?
Dig.tiszta megj., mpeg zajsz., motion plus?F6400-as nem tud kimenetenként beállítás szerint szűrni? Szóval amit egyszer beállítok HDMI1-re STB és amit beállítok HDMI2-re PC? Csak mert teljesen más a 2 és mindig állítgatni...
üdv!
-
BBéci
legenda
válasz Bitpalace #65460 üzenetére
Az első kettő semmihez nem kell, sőt, szigorúan tilos, a Motion Plus tévéadásokhoz jól jöhet, de 24p esetén teljesen felesleges. Ugyanis 4:4 pulldown-nál nincs szükség rá, az 96 hertznek felel meg.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Angel2014
addikt
válasz Flashget #65448 üzenetére
Szia nekem is F6400 am van a frissített 1120 as és minden rendeben van az emanuallal.
Csak az on tv figyelmeztetés És egyszer azt vettem észre ,hogy bekapcsolom és fekete képernyő fogad.De már azt sem csinálja.
Nem lehet,hogy valami a tv vel van a bibi nálad?
És akkor azt akarod mondani ,hogy aki feltette a 1120 nem tudja visszarakni a korábbi verziót? pl a 1119 et?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
syler123
veterán
Ez a dolog érdekel engem is, akkor azt mondod, hogy 24P-esetén kapcsoljam ki a motion Plus-t? És a ledes mozgásjavítással mi a helyzet, azt is kilehet lőni 24P-nél? Azért kérdezem, mert HTPC-n amit nézek filmeket, azok 24p-sek, tehát akkor ehhez a forráshoz nem kellene mosgásjavítás, lehet hogy inkább rontanak a helyzeten. (Samsung 40f6670)
-
Flashget
félisten
Úgy, hogy legyen a tv netre kapcsolva majd lépj be a terméktámogatás részbe utána a Távkezelésbe. ott kapsz egy PIN kódot amit elkérnek és utána már megtalálják a tévét is. Valószinűleg (sőt biztos) a szerviz menűbe lépnek be és állítanak valamin amit a szoftverben rosszul írtak meg.
Realme GT Master Edition
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Van egy samsung le32b530p7w LCD TV-m és szeretnék venni egy fali konzolt hozzá.
Meg tudnátok mondani,hogy milyen lyukosztása van a TV-nek,hogy tudjam,milyet kell vennem?
Köszi. -
törölt tag
Milyen media server progit használtok a tévétekhez?
-
superg
senior tag
Samsung tv-nél gariztatásnál kérik a számlát is amit a bolt adott?
Lenne egy eladó tv de aztmodja az illető garipapír van számla nincs mert ajándék volt.Magyarán a gyakorlatban ez azt jelenti nincs gari? -
gyeniko
őstag
Egy kedves fórumtársnak tett ígéretemet teljesítve közzéteszem egy whathifi.com-os cikk linkjét, melyben érdemi dolgok olvashatóak - sajnos angol nyelven - a passzív 3D felbontásával kapcsolatban.
LG vs Samsung, passive vs active: 3D ping-pong, anyone?Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
bombibmw
veterán
válasz MunezXBK #65490 üzenetére
Az igazság az,hogy rengeteg állítási lehetőségem nem lesz.
A legutóbb linkelt nem lenne jó?
6cm-re lenne a faltól a tv,az már elég lenne.
Ígérem,abbahagyom most már,csak nem szeretnék vakvágányra futni és szeretném olcsón megúszni egy sima alap,nem állítható megoldással.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz gyeniko #65489 üzenetére
A passzív 3D nem Full HD, írhatnak itt bármit. Mivel az egyik 540 sor a bal szemnek a másik 540 sor a jobb szemnek megy ugyan azzal a tartalommal csak kicsit szögben eltolva. Tehát 540 sor a 3D felbontás a gyakorlatban. Ezért csikos a képe a passziv 3D-nek. Az egyik kommentelő írja is az igazat...
-
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #65494 üzenetére
Miért amit velem műveltek, ugyan ezt teszik nyugaton is?
Felhívtak a héten, hogy nagyon sajnálják a történteket és szeretnének küldeni postán egy apró ajándékot és elnézést kérnek.
remélem egy bill. leszmás
felhívtam most a 0680samsungot a hibát bejelentettem, hétfőn tudják távgyógyítással javítani majd délután.
mondtam nekik jó lenne jelezni a gyártónak mert több embert is érint ugyanaz a hiba F66xx tipusoknál.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
válasz Flashget #65495 üzenetére
A tiéd egy másik ügy, de az is irtó gáz. Majd írd meg, hogy mit küldenek neked. Lehet, hogy egy mini UHD TV-t.
Gedeon31
Pedig nem nagy tudtást igényel kitölteni egy ilyen lapot.Más:
Aki akar venni TV-t 0%-os THM-re, most vegyen a MM-ban (ha jó áron van), ugyanis 10-20 hónapos futamidőre adják a hitelt most.
- mozi bolondéria -
-
jupp008
senior tag
Ezzel kapcsolatban vki tud segíteni ?
"Samsung 4CS650 Tv-m az Internet rész alatt frissítés néven az összes programot elkezdte letörölni !
Gyorsan kiléptem a Főmenübe, mert a Youtube -ra (az egyetlen amit használunk) szükség van.
Nem tudja valaki ez mi lehet ?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest