- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Csapataim #64291 üzenetére
Nem hinném. legfeljebb más lesz rossz
Nálam már 2x cseréltek csak emiatt alaplapot és nem javult meg most lesz a 3. csere. Most szervizben van, hogy kitalálják végre javítható vagy sem. Mivel van még 8 hó gari rajta így ha nem tudják javítani akkor csereutalvány vagy a pénzt kérem vissza a boltban ahol vettem.
De azért az érdekes CI+ kivételével semmi baja a tévének...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
toby_as
tag
válasz Flashget #64302 üzenetére
Hogy job alkatreszekbol van osszerakva az F6500 azt latta valaki konkretan is? A nemet forumon ahol talaltam ezt a kis tuningot , persze lehet en ertem rosszul a nyelvet, de ott ugyanarrol az alaplprol beszelnek, csak szoftveresen van butitva (F6470 es F6640). Kicsit nezegettem az ebay-en(UK) fellelheto alaplapokat (F6400, F6500) , sok helyen eleg reszletes kep van kirakva rola. En lehet nem ertek hozza de nekem eleg egyformanak tuntek. Persze attol meg az alkatresz lehet job minosegu.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Pro Koryak #64253 üzenetére
Samsung UE48H6200 200 ezerért június 6-tól június 18-ig!
Persze nem a Samsung garis, nem ők javítják, de 2 év garanciával lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Hózen Tróger
csendes tag
Sziasztok!
40"-os TV vásárlása előtt állok, F6500 és F6650 között vacillálok. Megéri a plusz 35k-t a 6650? A 400/600 Hz-en kívül még mi alényeges különbség a kettő között? -
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Végre betudtam állítani az AllShar-ét, az Eset Smart tűzfala volt a ludas Viszont az van, hogy filmnézés közben egyszerűen ledob és amikor a laptophoz nyúlok ott egy engedélyre vár az AllShare! Ki lehet ezt kapcsolni, mert ez így nem igazán jó!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
nightshadow
veterán
Samsung Smart TV Platform 2014 Review [link]
-
nightshadow
veterán
Mégsem nézhetjük itthon ultra-HD-ben a focivébét [link]
-
cyberkind
félisten
válasz nightshadow #64309 üzenetére
Az is nagy csoda hogy a HD "divatba jött" nálunk.
-
kyd
tag
Üdv!
Valaki tudja hogy a samsung f5000 tv-n hogy lehet a felirat nagyságát növelni?
-
nicu71
addikt
Volna egy nagyon gagyi kérdésem smart TV tulajokhoz
Nekem még egy C modell van,V-tuner alkalmazás van már ehhez.Viszont a képernyőt lekapcsolni nem lehet,ha ezt használom,pedig jó lenne,minek a képernyő ehhez a szimpla internet rádióhoz.
Ha megpróbálom lekapcsolni a képernyőt,akkor kilép az alkalmazásból...
Újabb tv-k esetleg meg tudják oldani ezt a diilemmát? de jó lenne..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
drmotto
őstag
válasz nightshadow #64309 üzenetére
Arról esetleg nincs hír, hogy lesz 3D, mint az olimpia alatt volt?
-
Tegla80
addikt
-
giorgiosixx
tag
Laptop Display Port kimenetét szeretném összekötni F6500-al, egy ilyen [link] Display Port to HDMI adapterrel + high speed HDMI kábellal.
Van valakinek tapasztalata, működik rendesen?
A TV melyik HDMI bemenetére érdemes csatlakoztatni, a HDMI-DVI-ra vagy teljesen mindegy?Ki akarom váltani a TV belső médialejátszóját, érdekel a 24p lejátszás és BD3D minősége.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
ha laptopal vagy xboxxal van összekötve a tv, és azon van a kép, usb-n lehet felvenni valahogy tv adást? pendrivra?
-
akyyy
senior tag
válasz giorgiosixx #64321 üzenetére
mindigtv-t használok (az ingyenest9 meg gagyi analóg kábel tv-t pár csatornával.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Miért csinálhatja azt a tv-m hogy a szobámba egy elosztóba van csatlakoztatva ami túlfesz. védelemmel van ellátva, és mikor a fürdőszobába a lámpát felkapcsolom, akkor a tv hdmi(pc) módban villan egyet a kép. Olyan mintha újracsatlakoztatnám a gépet a tv-hez és kiírja információsávba hogy 1920x1080...blablabla
Annyit tudok, hogy a szobám, meg a fürdőszoba egy hálózaton, egy biztositékon van. De amit viszont furcsa, hogy a hangfal nem pattan a lámpa felkapcsolására.
üdv!
-
itanczos
senior tag
válasz Bitpalace #64325 üzenetére
Egy zavar jel megy át a hálózaton.
Gondolom fénycsövet kapcsolsz. Ezen segíthet egy kapcsoló csere (ívet húz kapcsoláskor és már beégtek az érintkezők), vagy vannak kondenzátoros megoldások a kapcsolóhoz, amik csillapítják az érintkezők közötti ívet.Ezt elvileg maga a készülék is szűrhetné. Ezért vannak olyan eszközök, amiken nem veszed észre.
[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Megyek megnezni es ha minden jo akkor megvenni egy hasznalt, par eves Samsung 46C8000-es TV-t.
Atfutva a keresovel a topikot ezt talaltam:
A pirosodás az alap betegség a C szériában.Az a kérdés,hogy állóképnél elmegy-e,mert az komolyabb hiba.Ha álló képnél is megvan akkor enyhébb hiba,de mindkét esetben mainboard.Nézd meg,hogy HDMI,PC vagy SCART módban van-e képminőségi probléma.Illetve digitális adásnál mennyire téveszt a csatorna találásban.Tuti,hogy a mainboard.Gari van rá akkor jelezd.Éppen ilyen panelt rendeltem Imifej-nek.Még bő másfél hét mire ide ér hozzám.Neki állóképnél nem volt hiba csak mozgónál.Sajna az övé BGA hibás.Ez nagyon ritka,hogy a BGA okozza.Általában a videojel IC csinálja,mert elégtelen a forrasztása.Ezek a hibák a C600,C700,C6000,C7000,C8000-nél is megtalálható.Rengeteg ezzel esik ki gariban.Ezzel mennyire kell foglalkozni??
udv.
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
-
Bitpalace
senior tag
válasz itanczos #64326 üzenetére
Ezt a zavarjelet értem, de azt a részét nem, hogy ha a tv-t ezt zavarja, de a hangfalon miért nem jön ki? Általában jobban érzékenyek rá, mint bármi egyéb. Nem fénycsövet, hanem 2db 100w hagyományos izzót kapcsolok egy billenőkapcsolóval amivel külön-külön tudom kapcsolni a lámpákat.
üdv!
-
Markizmark
addikt
válasz itanczos #64326 üzenetére
Vagy van egy drágább megoldás, null-átmenetes kapcsoló beszerelése.
(#64328) Bitpalace : 2 db 100 wattos hagyományos izzó? Fűteni akarsz vagy világítani? Csak mert ebből a 200 wattból 190 hővé alakul. Amúgy sanszos, hogy rossz a kapcsoló, cseréld ki egy újra, ami nem túl gagyi. Valószínűleg amikor felkapcsolod a lámpákat akkor az érintkező egyszer gyorsan visszapattan és akkor húz ívet, elfáradhatott a rugó ami összeszorítja az érintkezőket.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Bitpalace
senior tag
válasz Markizmark #64329 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszokat, akkor kapcsoló csere lesz!
Üdv!
-
Markizmark
addikt
Egy faék egyszerűségű izzó nem okoz olyan zavart, mint esetleg egy fénycső vagy LED előtét-elektronikája, ha elkezd haldokolni. Sokkal drágább egy jó LED égő, mint egy új kapcsoló. Nagyságrendileg sem egy súlycsoport.
Ráadásul a rossz kapcsoló hamar meg is öli az elektronikát. Szóval új égőkkel, vagy csövekkel nem lenne megoldva a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz Markizmark #64333 üzenetére
mivel 200 wattot kapcsol és azonos körön van a tv az égőkkel, lehet hogy ne is rossz a kapcsoló csak leesik a fesz hirtelen áram miatt, és kavar be a tv-nek. mint amikor a porszívó lecsapja a biztit ha megy a villanysütő ugyanazon a körön. lehet h új kapcsolóval semmit sem old meg.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz Bitpalace #64335 üzenetére
Csak a porszívó kilowattnál kezdődik, itt meg 200W-ról beszélünk, az ötöde.
Nálam is egy körön van minden ami a szobámban van, egy darab 16A-es (elbír 3680W-ot) kismegszakítón és ugyanekkora áramra van méretezve a vezetékezés is minden konnektor és lámpa felé. Van saját klíma, hifi, tv, laptop, xbox, 1 asztali és 1 álló lámpa 3×40W spot a plafonon és mégsem veszi észre semmilyen érzékenyebb elektronikus eszközöm (se a TV, se a box, se a gép), ha például a klíma kompresszor bekapcsol (pedig az 1500W) vagy fölnyomom a vellanyt.Én a hibakeresést mindenképpen a kapcsolónál kezdeném. Az a legolcsóbb. Egy LED vagy kompakt fénycső csak drágább lehet. Másfelől ha tényleg a feszültségesés a gond (tegyük fel nem megfelelő a vezeték méretezés, vagy a lakásba bejövő, vagy a szobába menő) akkor a lakás újravezetékezése a legdrágább és nem is olyan egyszerű. Én nem azzal kezdeném ...
Egyébként ha jól tudom akkor a TV tápjának (meg a PC-nek is) még 110V-al is el kéne boldogulnia, annyira meg csak nem esik le a fesz egy rossz hálózaton, ha rákapcsolok valamit. Régebben volt nálunk egy vezeték összeégés és 100-400V-ig minden megtalálható volt a konnektorban. 100V körül kezdett az LCD tv fényerőt ejteni és akkor kezdett csíkozódni. Megjegyzem azóta is tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz Markizmark #64338 üzenetére
Nemtudom mi számi extrémnek, nálunk 3 fázis van minegyik 20 amperrel, összesen 60. Soha nem csapódott le bizti túlterhelés miatt
-
-
@matthew@
őstag
Üdv.
Régebben azt olvastam h a Technika (tescos márka) Samsung panelekkel dolgozik, ez jelenleg is igaz, vagy már nem így van? Illetve ez azért lenne fontos, mert most láttam egy 50"-os FullHd-s Technika TV-t a teckó újsgban 120k-ért és megmozgatta a fantáziám, mert ennyi pénzért eléggé jó vételnek tűnik(!!) csak nem tudom vajon az is
Tudna nekem ebben vki segíteni?Matthew 24:42
-
-
toza
senior tag
bocs ,de ide sokan irtok,es mashova nem tudom hova rakjam be,es ennek a topiknak van lcd a cimeben..
szoval
legyszives ha vki tudja segitseg!!
Panasonic HM-TA20 hez kene uj lcd!lcd kabelen levo betuk szamok..: ufk 1111 017,lcd hatuljan : 59.03a32.002-1165bca,201s06z9800,s4b15c003q.. lcd elejen ONV markanev(?) talalhato..
nem talalok sehogy, sehol.. vki legyszi ha tud segitsen.. kulfoldi oldalak jok lesznek.. koszonom.
[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
Bitpalace
senior tag
válasz Markizmark #64336 üzenetére
Csak az a furcsa hogy ezt PC módban csinálja, mikor az STB-t nézem hdmi-ről, ott nem csinálja.
-
GuruZone
őstag
válasz Pro Koryak #64344 üzenetére
mi baj a 200 ezerrel egy H szériás 48"-os TV-nél?
2 év budapesti szervizgarancia van rá.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Scoobyka
addikt
Szerintettek erdemes megvenni meg most egy 46a656ost 75e kornyeken?
Foci vb-re es konzolos jatekra kene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.