- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegla80
addikt
válasz Flashget #65399 üzenetére
Szia
grat az uj samuhoz.......
plusz sajnalom,h nincs mar tobbet rtlmost -od. ( )
Minden info johet es tudod, "auto fw frissites off"
Nameg latom most mar kiraktad a mereted.Tutu7030
Ez esetben "relative,de korrekt" a dolog..... kerheted az "opent"-t,ha akarod.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
BlacKSouL
addikt
Fura, hogy bizonyos beállítások teljesen véletlenszerűen maguktól elállítódnak. Ma pl. azt vettem észre, hogy az Eco szenzor valahogy kikapcsolódott, miközben a felnőtt tartalom ajánló szűrés meg bekapcsolódott...
Ez ám a rejtély...Más: Sehol nem találtam a lehetőséget, hogy a műsorajánlómban az ajánlott csatornákat a saját igényemre faragjam. Így viszont nem az én műsorajánlóm...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bitpalace
senior tag
válasz BlacKSouL #65405 üzenetére
Tudomásom szerint nem is tudod testreszabni, hogy melyik csatornák legyenek ott... De nekem valamikor még le is vannak zárva, be kell ütnöm a "mester kódot" hogy mutassa.
Más: Azt hogyan tudom megnézni tv-re kötve a gépen, hogy a lejátszó is 24p-be nyomja a filmet? Vagy ha a gép 24p-be küldi a jelet akkor a film is abba megy ha HD?
üdv!
-
vilag
tag
Üdv!
Vettem egy Samsung UE40F6320AW típusú TV készüléket.
Az lenne a kérdésem, hogy TV-n keresztül elérhetem-e az azonos hálózaton lévő Notebookomat Wifin keresztül a Notebookra telepített Samsung alkalmazás nélkül?
Azért kérdezem, mert míg nem tettem fel a Samsung programját a Notebookra, egyszer így is megjelent az elérhető készülékek között a notebookom megosztott mappái (képek, videók, zenék mappa). Azonban azóta ezek a mappák nem láthatóak, illetve hiába osztottam meg az egész D: meghajtót az nem látszik.
Továbbá kérdezném, hogy az AllShare funkció csak Samsung telefonnal működik vagy bármely okostelefonnal? A telefonon mely kapcsolattípusnak kell aktívnak lennie a funkció eléréséhez (Bluetooth vagy Wifi).
Elolvastam az egész használati útmutatót, de gyakorlatilag semmi nincs benne.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Flashget
félisten
válasz Tegla80 #65404 üzenetére
kapott még 14K-ért MM féle Garancia Pluszt 5 év GOLD biztosítást is, mert kitudja milyen CI+ lesz 3 év múlva.Este csak gyorsba belőttem az alap dolgokat, hogy nézhessem a meccset meg ébresszen reggel.
Kicsit nem tiszta még a menű része mi hol van (csatorna lista mentés, visszatöltés sem ott van ahol lennie kéne) és persze nálam is megjelent az ON TV rögtön. kb. 5 perc volt mire megtaláltam hol lehet "likvidálni" ezt ill. miként lehet beállítani a Digit szolgáltatóként.
Este rámentem a felhősödés vadászatra, de szerencsére ebben a tv-ben sincs zavaróan. Mert van ez tény, de nem zavaró és ez a lényeg. Továbbá a hangszórói ennek már jobban szólnak mint volt a D6500-nak, de tudom a tv hangszóróitól minden más jobb.
1118-as fw-vel vettem 1120-as a legutolsó amit talált. off-ba van természetesen, ha nem találok hibát nem rakom fel bár kiírta az ON TV miatt frissítsekde az egészben a legviccesebb találmány ez a tapipados valami. Oké adtak 2db távkapcsolót, amibe 4db elem kell összesen. Sikerült adniuk 2db-ot samuéknak (szerencsére a régi távkapcsolóból megvan)...sivatagban bajban lettem volna.
Szóval eleve le kell venni a hátoldaláról a bepattintott műanyag lapot, hogy párosítani lehessen a tv-vel. Oké eljátszottam ezzel is 5 percet ne hogy eltörjön, de aztán mikor a hang mondásos részhez értem már röhögtem. Fonetikus angollal nyomtam a "volume up"-ot, hogy reagáljon már valamit. Na ez is meg volt jó bohóckodás semmi másra nem való és nem is fogom használni.
Viszont maga a távkapcsoló az hihetetlenül gagyi. Sikerült samuéknak teljesen alul múlniuk magukat ha a D6500 távkapcsolóját teszem mellé. Ez kicsi, nem világít nincs rajta rec gomb. Asszem előveszem a régit és azzal használom a tévét, mert hogy nem kérték elDe a komolyabb dolgok majd ma jönnek a tv-vel kapcsolatban.
Viszont az tény 32" után 2 méterről a 40" már óriási méret
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
válasz Flashget #65413 üzenetére
Kell a feljlesztés a smarthoz. Samu ebben nagyon híres és ezt nagyon nem szeretem bennük, mindig a külsőségekre adnak, úgy vannak vele, hogy a mai ember már nem használ távírányítót, bemondja, hogy mit szeretne és a tv megcsinálja neki.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Flashget
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz Genesistibi #65416 üzenetére
Nekem még F6400 hoz adtak egy "nagyon olcsónak" tűnő tapipados távkapcsot, aminek a hátulján harmat vékony hátlap van. Nekem pár hónapja van meg a tv nagyon vigyázok mindenére, de mikor csak ágyon volt a távkapcs, és a hátlap oldalából levált egy darab nyekereg az egész, és a bekapcsológombot is nehezen lehet megnyomni, úgy gondolom jogos az állításom részemről. De lehet csak én fogtam ki hibás darabot, garanciába nem foglalkoznak vele, szintén a samu mellett szól....
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung LE40C530F1WXXH típusú tévém, és keresek hozzá wifi modult/adaptert. A Samsung honlap támogatási része azt írja, hogy lehetséges. gondolom a tv jobb oldalán a pcmcia slot a helye.
Nem tudjátok esetleg hol tudnék beszerezni?
Szeretném csatlakoztatni routeren át pl az S4-hez.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Tutu7030
veterán
válasz pixelblondie #65420 üzenetére
WIS12ABGNX
LCD TV: 2010 C550 és a fölötti modellek[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
tPedro_
őstag
válasz Genesistibi #65416 üzenetére
Ha jol latom a 2014-esre mar rakerult a 3D gomb. Nem is ertem, ezt miert hagytak le a 2013-as modellrol.
-
pixelblondie
senior tag
válasz Tutu7030 #65421 üzenetére
Köszi, de gondolom te is láttad, hogy ez az enyémhez nem jó.
Ha nem megoldható a wifi kapcsolat, akkor miért írja a honlap róla, hogy "WiFi adapter támogatás beépítve" ?as good as it gets
-
frank04
tag
Sziasztok! Vettem egy Samsung UE40F6100AWXXH 3D LED tv-t. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a legjobb neki kikapcsoláskor?
1, Ha nem kapcsolom ki a "power" gombbal, és világít egész este,
2, vagy ha a power gombbal is kikapcsolom, de az elosztót nem,
3, vagy ha az elosztót is lekapcsolom?Köszi szépen!
-
tomi0128
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy samsung f6400-at 40 colosat. A tv mellett van egy 5.1-es hangcuccom amin csak analóg bemenet van. Első körben azt szeretném elérni valahogy simán sztereóban rádugva, a tv-n kiválaszthassam, hogy éppen melyik kimenetére küldje a hangot.
Azt próbáltam eddig, hogy a sima fejhallgató jack kimenetébe dugtam be (így szólnak is a hangfalak), de a tv menüjében már nem engedi, hogy újra a tv hangszóróit kapcsoljam be amíg ki nem húzom a fejhallgató kimenetből.
A kérdés az lenne, hogy melyik kimenetre kellene dugni a hangfalakat, hogy lehessen váltani a tv-n, hogy épp melyik szóljon ha ez megoldható egyáltalán. -
Flashget
félisten
lassan 24 órája meg van a tv, de a smartban az appok nagyon nem akarnak megjelenni..van 2db (Filmbox és 3D)ami aktív. ezt is sikerült elcseszniük samuéknak.. :p
de pl. emanualra nyomok elsőtétedik a kép és nem történik semmi. de még csak fel sem ajánlja, hogy frisitsem vagy letöltsem.
a web része legalább valamennyire működik és jobb a D6500-tól.Realme GT Master Edition
-
Bitpalace
senior tag
Hali!
F6400 tv-n próbáltam ismét a 24p-s dolgot, hogy megnézzek egy filmet, kisebb nagyobb sikerrel.
Dig.tiszta megjelenítés és a MPEG zajszűrés és a Motion Plus is kikapcsolva, HDMI feketeszint alacsony.
De amikor nekem 24p-be van a kép, tördeli a tv-n és bántja az ember szemét. Amint 60Hz-ra teszem át, ott viszonylag szép, de nem csinálja a tördelést. Pont azért kapcsoltam ki azt a sok dolgot, hogy ne tudjanak bekavarni. És mikor 60Hz-n van akkor viszont nem tudom betenni Film üzemmódba a képet, ez is furcsa nekem.
Mit tudok ezzel kezdeni?Amúgy MPC-nél Ctrl+J kombóval tudjátok megnézni, hogy valóban 24p-be nyomja a lejátszó is a filmet.
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65438 üzenetére
Akkor ugyan azt csinálja, mint az enyém.
Egy hete van meg. F6650
A web browser működik, tehát a wifin keresztül tudok netezni.
Nemrég fotót is szúrtam be.
Csak nekem a moziaréna és a filmbox live aktív csak.
Ha rájössz a megoldásra, ne kímélj, mert én már szervizbe akarom vinni.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Flashget
félisten
Már mindent variáltam és sikerült az összes appot aktívvá tenni. Csak amikor ráklattyolok jön az elsötétülő kép és nem történik semmi. :p
emanualt továbbra sem tudom használni.
ez szoftveres gond lesz szerintem a szerviz semmit sem tud csinálni max. felrakja a legutolsó fw-t.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65443 üzenetére
Ugyan ez az elsötétülő kép van nekem is.
Most aztán gyönyörködhetek a felhős kijelzőben is.
E-manual nekem is sötét. Stb. Stb
Én is hibás firmware-re gondolok, nem sikerült szerintem. Most még arra várok, hátha gyorsan jön valami frissítés.
Visszafele nem lehet frissíteni? Mert akkor visszaraknám a 1119-et.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Flashget
félisten
Következő negatív véleményem a 3D szemüveget érinti.
Mi ez SSG-5100GB-nek nevezett bóvliság?
Külön van csomagolva a 2db szár magától a szemüvegtől. oké összerakom (ez engem a régi utazó vasalóra emlékeztet)
No mindegy próba..párosítás a tv-vel könnyedén lement viszont nappal számomra használhatatlan, mert oldalról nem véd semmi a napfénytől és zavaró. Szinte egyenesen van a szem elött a viselése is kellemetlen mert az orron lecsúszik. Előszedtem a megmaradt SSG-3100GB csomagot, összepárosítottam a tévével és teljesen korrektül néztem a 3D filmet. Ez 2x olyan nehéz igaz, de nem kell kirakósat játszani vele.
Méretben robosztusabb, viselése kényelmesebb és nem vettem észre semmi különbséget a villogtatásban. Szóval új szemüveg szétszed, elcsomagol és marad a régi.
Ez is olyan mint a távkapcsolóRealme GT Master Edition
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest