-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Valaki megtudná mondani mi a service menü behozatala és sorrendje F6400 -on?
Mit is kell megnyomni a távirányítón?Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
SirKero
őstag
Ha felveszek egy külső eszközre ( PenDrive ) azt hogy tudom megnézni mennyi hely van még rajta. A pc nem látja mert a tv leformázta valami saját formátumra.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Angel2014
addikt
válasz LucasGrant #65653 üzenetére
Szia meg sem mozdul , ha tartom a többi gombot akkor a bekapcsolásra nem csinál semmit.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
CB
senior tag
válasz Flashget #65656 üzenetére
Kész. Megszólalásig úgy zajlott a dolog, mint nálad.
Közben a szőke női hang lecsekkolta, hogy mennyi samu termékem van, amit korábban regisztráltam. Próbált meggyőzni a kiterjesztett garancia hasznáról. Nagyon aranyos volt.Állítólag gyári állapotba állította vissza a tv-t.
Ellenben olyan menü jött elő közben, amit csak egy kis belepiszkálással lehet előhozni, de nem a halandóknak.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
petiked
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogyan kell kikapcsolni a HOTEL módot a következő tv-n:
Samsung HG28EB690BBXXC led tv.Addig megvagyok, hogy szállodai funkció: MUTE - 1 - 1 - 9 - ENTER
de itt sehol sincs HOTEL mode OFF funkcióm. Ami közel áll hozzá az ez: Hospitally mode: Standalone vagy Interactive.Leírásként csak ezt találtam, más típus ugyan de hasonló: (ugyanaz a menu rendszerem ami a 12. oldalon van)
http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201304/20130415090114953/%5BHB460-XC%5DInstall_Guide-X0HUN-0403.pdfSzeretném normális TV-ként használni, egyszerűen beállítani a csatornákat, de az ugye inaktív.
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
PetiTovábbá a Digi box-al hogyan kell összekötni? Ha közvetlenül a fehér koax kábelt a tv-re kötöm ugy talál csatornát, de kikapcsoltam és most nem müködik. Ha a digi boxból kikjövő széles fekete kábellel kötöm össze még csatornát sem talál.
˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
CB
senior tag
-
Angel2014
addikt
Az lesz a gyári szervice menű.
Én akarva se tudtam behozni ....neked meg sikerült a távirányító össze vissza nyomogatásával
Na ez a murphi törvénye.Ha kikapcsolod a tv-ét és a távirányítón ebben a sorrendben ütöd be akkor ez jön be.
Info, menű,mute, power
[ Szerkesztve ]
-
sunci_02
aktív tag
Mitől van az hogy ha focit nézek és ha közelről mutatnak egy játékost és a háttér gyorsan mozog akkor 320x240es lesz a kép. Szétesik és pixeles lesz.
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
UE46F7000-en be lett kapcsolva valami olyasmi, hogy környezetfüggő hangerő, vagy hasonló. De sehol nem találom a menüben. Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Köszi. -
superg
senior tag
válasz LucasGrant #65653 üzenetére
Köszi. Szervíz menüben megtaláltam mennyit ment eddig a tv.Azt mondták itt hogy samukból törölték ezt a infot,
Igaz a képbeállítások visszaugrottak gyárira közben. -
Flashget
félisten
válasz Tutu7030 #65676 üzenetére
Nem. Az 19-én volt mikor hazahoztuk ill valamikor előtte a gyárban mikor megnézték működik vagy sem.
Az 3 nappal ezelőtti dátum mikor táv javítottak, majd factory reset volt. D6500-on is ez volt mindig a dátum a legutolsó factory reset, szervizmenüből csinálva.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Tutu7030 #65679 üzenetére
van egy pár képem még talán a D6500-ról azon kivűl amit beraktam, és más dátumok is vannak rajta.
Viszont ennél az új tévénél örülök a kétmagos procinak..végre nyugodtan tudok nézni online streamet pc és hdmi kábel nélkül, élőben autóversenyeket amiket tv nem ad.Realme GT Master Edition
-
vilag
tag
válasz st6969 #65584 üzenetére
A távirányítós progival kapcsolatban érkezett olyan hozzászólás amiben van tökéletesen működő progi.
Mondjuk elég fura, hogy telepítve 100 MB! Kicsit sokallom.
A Serviio amit ajánlottál működik frankón, szóval a Samsung Linket valószínűleg el fogom távolítani. Mondjuk annyi zavaró, hogy egy csomó (nekem) felesleges mappában kell barangolnom (szerző, előadó, album, stb) mire megtalálom azt az egyetlen mappát amit a programban megosztottam.
Azt tudja valaki, hogy a Source menüben megjelenő Windows Media Playeres cuccot, hogyan lehet működésre bírni??? Csak üres mappák vannak benne, de gondolom kb. arra lenne jó mint a Samsunk Link, meg a Serviio
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
st6969
őstag
Örülök, hogy működik a Serviio, a felesleges mappákat könnyen ki lehet lőni, de látom, hogy Flashget linkelt részletesebb beállításokat.
A távirányító programnál melyikre gondolsz pontosan? A linked kihoz egy csomót, néhányat próbáltam, működnek is, kivéve a touchpad. Na azt kéne valahogy működésre bírni, jól jönne a smart részhez (főleg a böngészőhöz). Rootolni nem akarom a telefonomat (volt olyan app, ami akkor ígért touchpad vezérlést, ha van root...)
-
nicu71
addikt
A napokban úgy néz ki megrendelem az új TV-t ,46 colos méretben de erősen ingadozok a 6400 és a 6320 között 199 ezer a 6400, a 6320 pedig 179 000 .Annyit már sikerült megfejtenem hogy nagyjából a második távirányító/touchpados hiánya a különbség.
Ennyi különbözetet megér szerintetek,nagy dilemmában vagyok!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Angel2014
addikt
Sziasztok beléptem a service menübe kipróbáltam . semmihez nem nyúltam csak kikapcsoltam és vissza.
Szerintetek lehetséges hogy minden elálítódott a hang illetve a kép beállítása amit idáig beállítottam semmi sem úgy volt ahogy előtte.Ez lehetséges ennek az oka?
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz Angel2014 #65694 üzenetére
Ha a menün belül még állítgatsz is, hamar azt veszed észre, hogy kép sem lesz! (vagy csak fejre állított /inverz/stb..)
Ha nem tudod, mi merre, akkor jobb, ha nem piszkálod.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Kis segitséget szeretnék kérni:
Problémám a köv (nem vagyok nagy szakértője a dolognak):
46es6100 samum van ---wifi ----upc modem és net tökéletesen működött de egyik naprol a másikra nem észlelte a tv a wifit és netet most a upc kicserélte a napokba kaptam olyan modemet amiben wifi van de ezt sem észleli notbook, telo megy.Nem tudom milye számokat kell beirni vagy hol tudo megézi az ilye átjátszási maszk ip cim dns vagy egyáltalán kell e valamit beirni de a tv nem mükszik.
Valaki tud valamit szoljon.
Köszi
-
Tutu7030
veterán
válasz Angel2014 #65697 üzenetére
Én nem piszkálnám..mondom mindezt úgy, hogy faternak úgy adtam át a tv-t, hogy jelenleg is német régióra van állítva a szerviz menüben.
De pl. jártam úgy, típus módosításnál, hogy a típus számot átírva, minden bekapcsoláskor az "Ext1" bemeneten indult a tv.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások