- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
válasz Scholes9 #154302 üzenetére
Igen, jövőállóságot figyelembe véve már alapnak kell lennie a 2.1-nek.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
paulusz66
csendes tag
válasz Scholes9 #154302 üzenetére
"Nálam már az egyetlen 2.1-es HDMI csatlakozó miatt sem jöhetett szóba a tavalyi modell, így örülök, hogy a mostanin az összes az és kivártam a vásárlással..."
A tavalyi 95A modellek is 4 darab 2.1-es HDMI csatlakozóval és mérettől függetlenül VA panellel jöttek ki, így ezek(!) miatt nem kellett kivárni senkinek sem!
-
pajorgergo
aktív tag
válasz wallace 234 #154300 üzenetére
Nekem több mint 2 hónapja jött meg a Q60 és hozzá a napelemes távkapcsoló, fogtam USB-C-vel egy 30 perc alatt feltöltöttem 50-ről 100% azóta semmit se esett a százalék
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok vettem egy Samsung Q75qn95a TV t a connecting boxba bedugom a satelit kábelt ( próbáltam mindkettőbe) ami a másik beltéri ben hibátlanul működik itt közli velem hogy nincs a kábel bedugva. És a satelit menüpont szürke tehát nem elérhető. Ci+ cam ami egy Philips tv ben működött a UPC kártyával, itt közli velem hogy nem jo. Mit csinálok rosszul már kezdek bele bolondulni?
-
peu407
senior tag
Srácok, Keszthely 50-60 km-es körzetében lakik valamelyikőtök aki gondolkodik TV kalibráltatásban? Mert összefoghatnánk az utiköltség miatt...
-
nababika
aktív tag
-
nababika
aktív tag
válasz Celtis #154311 üzenetére
Jogos. Tulajdonképpen nem tudom hogy mi segített. Tévét lereseteltem, és újra kezdtem a beállításokat, satellitt kabelt újra blankoltam. Talán a legnagyobb hibát ott követtem el hogy bekapcsolt állapotban dugtam be a kábelt és így egyszerűen nem érzékelte a csatlakozó box. Mindenhol azt mondják, és igazából logikus is, hogy csak kikapcsolt állapotában dugdosunk kábeleket meg mindenfélét a boxba. A CAM modulon mi segített nem tudom , talán az idő, de ez nem túl tudományos. 🤣 A két csatlakozó közül pedig a Main- T kell használni. A másikat csak akkor kell ha dual tuneresen akarod használni.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Van 2db, egy 2020-as, és egy 2021-es 4k UHD Samu tv-m.
Van rá valami olyan alkalmazás, amivel magyar tv csatornákat lehet nézni netes kapcsolattal, koax, antenna vagy STB nélkül?Köszönöm!
-
mrThomi
addikt
válasz Celtis #154316 üzenetére
Köszi a válaszokat. Ha "csak" kosz az még a jobbik eset szerintem. Nyilván bosszantó lehet, de mehanikai hiba jobban zavaróbb. 1 éves a készülék így a csere szerintem már nem jászik, boltba meg lehet kérdezni, de szerintem ezt már csak javíttanák nem ? Viszont 2 év után van rá Saturn Plus (+3 év) garancia amikor is ugye házhoz jönnek ha a 2 év lejárta után valami lenne.
-
y2K_o
csendes tag
Szisztok! Másfél éve szereztem egy 55q80t típust, első perctől kezdve bánom… A youtube-ot böngészve felhozott egy videót amin a szerviz menüben letiltották a local dimminget. Gondoltam kipróbálom, lefényképeztem a gyári értékeket de az icloud megszivatott és természetesen eltűnt. Valaki tudna segíteni, hogy a Picture_2D menün belül mik a gyári értékek? A háttérvilágításra vonatkozóak elvileg ugyanazok típuson belül. Ahhoz, hogy megjelenjen a menü a listában, az advance-re kell vinni a kijelölést és a hangosító gombot addig tartani míg megjelenik. Örökre hálás lennék ha valaki segítene!
-
törölt tag
Van valakinek még TU7022-es készüléke?
ARC-ot hogy tudom beállítani? eARC van, de az is inaktív, az erősítőm viszont tudja az ARC-ot. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Apámnak van egy 50ru7452 készüléke, nekem pedig van egy régi Sennheiser Bluetooth fejhallgatóm, amit már régóta nem használok. Gondoltam, neki adom, de nem tudom, hogy van e a tévében Bluetooth csatlakozás lehetőség? Ha valaki tudja, megköszönném, ha megosztaná az infót.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Van egy Samsung UE50AU9002 TV-m és az lenne a kérdésem, hogy a HDR módot valahogyan ki tudom kapcsolni? Már mindenhol keresgéltem, de nem találtam ilyen lehetőséget.Az a bajom, hogy az HBO Max-on és a Disney+-on minden új film, sorozat 4K HDR-ben van fent és ezek a tartalmak a HDR miatt borzasztóan sötétek és a színek is fakók ( tudom ez a TV nem a legalkalmasabb a HDR-re).
Nekem még az is jó lenne, ha Full HD-ban tudnám csak nézni, mert úgy legalább nem sötét és a színek sem fakók, viszont ezeken a streamingeken ezt nem lehet állítgatni. -
-
Varga Csaba
aktív tag
Sziasztok,
Abban kérem a segítségeteket, hogy a Q60-as tvm által külső merevlemezre rögzített tv-műsort hogy tudom "hordozhatóvá" tenni.
Fel kéne vennem most szombaton és vasárnap este a szomszédom lányának a fellépését amit a tv sugároz...
Az analóg műsorszórás idejében megoldottam volna, mert mind tunerkártya, mind dvd-felvevő rendelkezésemre áll és korábban csináltam felvett tv-műsorból dvd-t..
Csak az analóg kábeles műsorszórás megszűnt így ennek lőttek...
A merevlemezen megtaláltam a próbaként rögzített műsorrészletet ennek .srf kiterjesztése van, hogy tudok ebből mpeg-et vagy avi-t, vagy mp4-et generálni.
Az első keresések a konvertálásra nem vezettek eredményre...
Segítségeteket előre is köszönöm...''Egy haver mondta: ''szerintem a linux egy nagyon szar windows'' by Mefistofeles''
-
anrab
addikt
válasz Varga Csaba #154326 üzenetére
Én úgy tudom hogy a felvett tv műsort csak azon a készüléken tudod lejátszani amiről felvetted mert kódolja.
-
törölt tag
Közben beszéltem üfsz-szel is és szerintük csak Samsung (hang)termékekkel tudják garantálni, hogy a DD+ átmegy HDMI ARC-on.
De ez szabvány szerint működik, nem mindegy, hogy milyen eszköz van a fogadó oldalon, ha az képes dekódolni a DD+ hangsávot?
Az erősítőm ARC-ot tud, a TV eARC-ot, úgy tudom ez visszafelé kompatibilis és a streaming DD+ hangsávnak át kellene mennie.
De a belső lejátszóval megy át a DD+. -
törölt tag
válasz NavySeal #154329 üzenetére
Engem borzasztóan felbosszantottak. Egyfolytában azt szajkózták, hogy csak Samsung hangeszközzel garantálják a működést és az erősítőm meg tuti inkompatibilis.
Miközben egyértelműen a TV a ludas, átkonvertálja a DD+-t DD-re, ki sem adja az eredeti jelet, csak a módosítottat.
Borzasztóan átverve érzem magam, vettem valamit, ami még a leírásban foglalt minimumot sem tudja.
Vinném vissza ezt a kalap kakit, úgy ahogy van, de még Panasz menüpont sincs a weboldalon. -
jovás
aktív tag
válasz Varga Csaba #154326 üzenetére
Írjál rám priviben, ha tudom megoldom nektek a felvételt.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz fogirobi #154322 üzenetére
HDR-t nem lehet kikapcsolni
Viszont az a tv tud kb 350nitet,annak nem kéne sötétnek lenni,valamelyik képmódnak jónak kell lennie.Be lehet azt állítani,jóval gyengébb Lg Nano753-n is nézhető volt.
Szóval így nehéz elhinni
Kiváncsiságból megnézném,akartam ilyen tv-t 75"-ba.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Scholes9
nagyúr
QN90B pár napja feldobta, hogy jött frissítés, de nem tettem fel. Kerestem a neten, de nem találtam mit tartalmaz. Valaki nem tudja esetleg
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy 4k film lejátszásakor (külső hdd-ről), a film megakad majd ilyen kockásba megy át az egész jelenet pár másodpercenként? Eddig nem volt ilyen, más verziókkal is teszteltem ugyanazt a filmet, de pontosan ezt a hibát produkálja, gépen nincs hiba. Más USB eszközről is teszteltem, ugyanaz a hiba. Más 4k filmnél nem jelentkezik ilyen.
Szerk.: TV típusa: UE49NU7102KXXH[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
sziasztok ujra. adott egy ujgép, benne egy intel hd630. a tv a következöt csinálja. Gondol egyet és 1920*1080ról (60 hz) villan egyet a kép, átvált a tv hdmi uhd color módra. hogyha ezt a beállításaiban kikapcsolom ,ugyanúgy átvált valamire. van esetleg valami ötletetek hol keressem a problémát? a tv pc módban van,de próbáltam már más módban is. előző gépnél valahogyan sikerült megcsinálni hogy 60p is legyen, és 400 féle üzemmód legyen, szépen betudjam magamnak állítani. ui: próbáltam több kábellel, több hdmi portban a tvn.
[ Szerkesztve ]
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv,
QE55Q60RATXH típusú tv-nk egy tegnapi Voda leállás óta (fél napig nem volt se műsor, se net) nem ismeri fel a routert, de a mobillal megosztott netre sem tud csatlakozni. Úgy tűnik, h semmilyen vezeték nélküli wifis eszközt sem lát. Mi mehetett tönkre? Próbálkoztam már sokféleképpen, volt hálózati beállítások visszaállítása, stb. Kábelünk nincs, lehet, h azzal menne a net, de az nem vígasztal(na)...
Van-e vmi ötlet, mivel próbálkozzak, mielőtt szervizbe viszem? -
MadGame
senior tag
válasz dave_gahan #154342 üzenetére
Első tippre wifi modul vagy alaplap. Wifi modullal jobban jársz - ha van alkatrész -, mint az alaplappal, ha már nem garis... Kiterjesztett gari van?
Gyárivisszáztad? -
Vhiktor
veterán
válasz y2K_o #154319 üzenetére
Ebben a videóban látszanak a beállítások, hátha az is ami Neked kell:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a 2 tv között?
Samsung QE55QN90AAT
Samsung QE55QN90BAT -
Vhiktor
veterán
válasz sunci_02 #154346 üzenetére
Az A tavalyi a B idei modell.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz sunci_02 #154349 üzenetére
A 95B mindenképpen. Elvileg a 90B is ugyanaz, csak one connect box nélkül.
95B tetsztem:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek