- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LP700-4
tag
Sziasztok!
Sajnos pár hete vásároltam egy Samsung 55q95t-s tv. Mivel személyesen boltban vettem így 3 nap csere volt érvényes rá, utána 3 év gari. Kicsúsztam a 3 napból mire észrevettem ezt a hibát. Elég csúnya bevilágítás van a Samsung logó felett és igen csak zavaró. De ez kb. az egész tv kijelzőjének az alján jelentkezik, de nem ilyen erősen. Leginkább filmeknél érzékelhető ahol fekete sávnak kéne lennie alul. A garanciális ügyintézés már tart 2 hete, de birkózni kell Samsungékkal, mert nagy akarják ezt hibának elfogadni. Szerintük: "Ön által tapasztalt jelenség a LED technológia velejárója." Ez mind szép és jó, de eddig valahogy egyik alacsonyabb kategóriás tvmnél sem volt ilyen hiba és a boltban a kiállított modelen sem láttam, pedig bő 1 órát vizslattam. Nem nagyon tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy egy értékcsökkent készüléket kaptam teljes áron. Valakinek van valami tippje, hogy mit tegyek?
Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
O_L_I
őstag
válasz LP700-4 #154702 üzenetére
QLED TV-nél szerintem egyáltalán nem normális a szélekről beszűrődő fény, mivel eleve nem az oldalakról történik a megvilágítás.
Ezt biztos, hogy a Samsung is jól tudja.
Élek a gyanúval, hogy azért próbálnak leszerelni mert ez egy 2020-as modell és nem tudnak már ugyan olyat adni, újabbat meg nem akarnak... -
wallace 234
őstag
Local dimminget, magasra állítod akkor se enyhül a jelenség? Direkt ledes tv létére, ez eléggé gáz! Pláne, hogy az 55Q95 ös tv már nem egy alap kategória! Ha nem boldogulsz a fogyasztó védelmhez kell fordulni! Bár azok se kapkodnak! És nem is köteles a Samsung elfogadni az ajánlásuk.
-
LP700-4
tag
válasz O_L_I #154703 üzenetére
Ezt én is közöltem velük, hogy ez egy full ledes local dimminges tvnél nem nornális...
Igen probáltam azt is, de semmi változás nem történt.
Ma bementem az euronicsba ahol vetten és ott azt mondták, hogy ezt mindenképpen javítaniuk kell, vagy cserelni. Így ma újra probálkozom.Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
Vhiktor
veterán
Minden hibára ez a valaszuk, ne hagyd magad.
Egyáltalán nem a technológia velejárója, meg ha sima direct ledes vagy edge ledes lenne fald nélkül ilyen mértékben akkor sem.
Szívesen mutatok kb 10 évvel ezelőtti tvket, sokkal jobbak voltak ebből a szempontbol.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Damage401
senior tag
Sziasztok! Ti mit gondoltok az új Samsung Oled tvről? S95 szériából? Érdemes rá költeni? Most egy 43Q60a 2020 modellem van.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
lala666
senior tag
válasz Damage401 #154709 üzenetére
Én eddig jobban szeretem mint az LG oledeimet. Egységes panel, szép kép, beállítások után 1300 óra van most benne.
Igaz, kuponokkal 570K ért vettem a 65S95B t .Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
LP700-4
tag
Na most haladni látszik az ügy a Samsunggal, de nem az ő érdemük. Bekamuztam nekik egy hibát ( nem kapcsol be a tv ) ezt elfogadták és hamarosan felveszik velem a kapcsoltatot telefonon, hogy megbeszéljünk egy időpontot, hogy mikor jöhetnek érte. Majd akkor szembesítem őket, hogy akkor mi is lenne a valódi hiba. Közben olvasgadtam erről a tipusról még, mert vásárlás elött a 95TA-ról láttam teszteket ami a 2020-as model, de én a 95TD-t vettem ami a 2021-es model és valahol azt is írják, hogy ezt IPS paneles és rosszabb a minősége. Én direkt ezt a TV-t vettem mert a T sorozatot még VA panelel szerelték tudtom szerint és nem úgy mint a 90-95A-t ADS-IPS-el. Valakinek van információja erről, hogy akkor most mi az igazság, IPS vagy VA paneles ez a TD jelölésű?
-
LP700-4
tag
Az remek, akkor ezt jól benéztem. Szerintem IPS paneles az enyém, mert ez előző Q60T-s készülékem után ami biztos VA paneles volt, sokkal rosszabb a betekintési szöge, meg a feketék sem olyanok. Ha most lezajlik a garanciális mizéria, akkor szerintem megválok tőle.
-
LP700-4
tag
-
-
Mustadjoci
tag
Sziasztok!
nem találok sehol infot erre vonatkozoan.
van egy 4k samsung tvm.
maga a tv nem tudja a dolby atmost
van egy jbl hangprojektorom ami viszont igenARC kabellel ossze van kotve.
netflix ilyenkor nem ismeri fel hogy nem a tv kodolja a hangot?
mert nem atmosban jatszik le. (Se a netflix nem irja az armost sem a projektor)
masik tevevel ami maga a teve mar tudja az atmost, irja a netflix is es a jbl is h atmos.
beallitasokban semmi ilyent nem talaltam sajnos.
Koszonom ha van otlet valakinek. -
Vhiktor
veterán
válasz AMD Power #154728 üzenetére
Számomra VA, mert annak nagyobb a kontrasztja és a kontraszt a kép egyik legmeghatározóbb tényezője.
IPS-t csak monitornak vennék.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
törölt tag
válasz Mustadjoci #154727 üzenetére
Nem tudom, hogy kell-e ilyenkor a Dolby Atmos Compatibility opció a tévében.
De ezzel szenvedek egy ideje, ARC-on át kell menjen a sima DD+ 5.1 és a streaming Atmos is. De valamiért a tévé átvált Passthrough-ról Auto-ra, amint elindul valamelyik streaming app.
Nem nagyon találtam megoldást, hogy ez tévé vagy app hiba, egyelőre Samsungra gyanakszom. -
petyusskaaa
friss újonc
Sziasztok.
lenne egy régi Samsung UE40D6100 modell tv-m
és a csatorna nevekben vannak ilyen furcsa betűk (pl.:Ä,ë stb.)
ezt valahol tudom állítani hogy ne legyen ilyen betűk bent mert kicsit idegesítő. Valami Észtországos dolgot kell állítani de nem tudom pontosan mit azért kérdezem hátha valaki tud segíteni nekem..😃 -
dethroner
veterán
Hali!
Van egy régi H szériás tévém. Van arra lehetőség, hogy áramszünet után ha visszajön az delej, akkor ne kapcsoljon be a tévé?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Samsung S21 Ultra telom van, ezzel már nem lehet olyat csinálni, hogy nézem telefonon is azt ami a tv-ben megy?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Borisz76
veterán
válasz iceQ! #154739 üzenetére
https://digionline.hu/ vagy
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tvgoElőfizetésed ha van.....nézheted is.
Nem csak a TV-n hanem tableten, PC-n vagy telefonon.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
O_L_I
őstag
válasz redingitell #154680 üzenetére
Szia! Megjött a tv, össze is van kötve az alkalmazással, de hol találom az üzem időt?
-
O_L_I
őstag
válasz redingitell #154744 üzenetére
Nulla óra. Kicsit meglepődtem. Pedig nincs semmi baja. pixelek, homogenitás minden ok.
-
iceQ!
addikt
válasz lala666 #154743 üzenetére
Köszi!
Más:
Hogy tudok jack csatlakozós hangfalat egy ilyen TV-re kötni?
Samsung UE65BU8002KXXH
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Borisz76
veterán
válasz iceQ! #154746 üzenetére
Sehogy.
1.
Kell egy optikai bemenettel rendelkező házimozi erősítő.
Akkor a TV-ből optikán át lehet küldeni a hangot és az erősítőre kötött hangfalakon fog szólni.2.
Kell egy HDMI csatikkal szerelt házimozi erősítő.....
A TV-n található eARC-HDMI -vel összekötve.3.
Kell egy BT-s füles....4.
Szétszeded a TV-t.
A saját hangsugárzót lekötöd és kivezeted a TV hátulján....akár lógatva akár Jack aljzat-al....ekkor mehet bele a Jack-es hangfalkábel.
Ez azért nem javaslom...5. Pumba javaslata is jó.
Csak az ugye kompakt.....későbbiek folyamán nem tudsz "nagyobb" hangfalakat csatlakoztatni hozzá mint egy HM erősítőhöz.
De lényeget tekintve jó ![ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
PuMbA
titán
válasz iceQ! #154746 üzenetére
Egy ilyen olcsóbb, optikai bemenetes hangfal jó megoldás lehet: Edifier R1280DB
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz Borisz76 #154747 üzenetére
Hangfalat írtam, BT füles van de ha filmezünk és jó hanghatást akarok elérni akkor a többi hogy hallja?
2. opcióra van javaslat?
PuMbA
Köszi.Ilyen hangfalat csatlakoztatnék:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest