- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz Teal'C #153296 üzenetére
Érdekes ez a táv.kérdés mert nekem az első smart Samu-m amihez a kicsi táv. van.
Nekem tökéletesen elég ez a pár gomb,egyáltalán nem hiányzik a jóval nagyobb,ezer gombos
Olyan pörgős a menü hogy pillanatok alatt meg van minden ami nekem kell(akár beállítások is) a legjobb sztem.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
R3nts
senior tag
válasz falabu88 #153300 üzenetére
Az utóbbi években, kissé hanyagoltam, mik történnek TV-k ügyében a nagyvilágban.... Ez a TCL, ez kiezez, és mit tud? Lehet alternatíva, egy AU7102 vagy TU7022 vonalon?
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
rainman72
nagyúr
válasz R3nts #153302 üzenetére
Kicsit összetetebb a dolog.
Pl a TCL leányvállalata a [CSOT] ami panelt gyárt,több márkának is,idén már a Samsungnak is,mert az LCD gyártását 2022-től a Samu befejezte.
Legtöbb listán már a TCL a 3. az eladások terén világ szinten.
Kicsit olvass utána.Inkább USA vagy India piacra viszi a jobb tv-it,ide eddig nem minden jutott el.
Idén már jönnek jobb medelek is ide
C735-835-935 is,utobbi 2 mini led. [TCL Modelek év szerint][ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Jött valakinek esetleg Sounfbar Tv kombo a napokban? Vagy csak a mult heti adag volt?
-
őstag
válasz illesdudas #153314 üzenetére
a vodafone cuccot a hdmi arc képes csatlakozóba dugtad?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Buster012
csendes tag
Tudja irányítani, de azt már nem tudom pontosan melyiket választottam ki hozzá. Bármelyik hdmi csatlakozóval megy. QN90A
-
Celtis
veterán
Az a típusválasztás nem a HDMi-CEC-re vonatkozik, hanem az univerzális távirányító (infra) funkcióra.
-
illesdudas
lelkes újonc
Én próbáltam szinte az összes márkát, amit felkinal, de csatorna fel és le dolgokra semmit nem csinál.
-
Buster012
csendes tag
válasz illesdudas #153319 üzenetére
Nem volt egyszerű megtalálni amelyikkel végre ment, de minden működik, a csatornaváltót lenyomva még a műsorújságot is behozza. Ha megtalálom melyik volt megírom!
-
Aguinaga
őstag
Asszony kimosta a q80a smart távirányítóját. Mit lehet tenni szerintetek? Samsung live chat egy vicc, nem tudják értelmezni a leírt szöveget.
PSN: OldSlowhand74
-
Celtis
veterán
válasz Aguinaga #153325 üzenetére
Nálad nincs google?
https://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+QLED+TV+Smart+Remote+Teardown/124436Ha belül mosószer maradványt találsz, akkor tiszta vízzel öblítsd le az alkatrészeket, igen a NYÁK-ot is. Aztán szárítás és összerakás.
A mosástól önmagában szerintem nem lenne baja, a gond az, hogy áram alatt volt. De remélhetőleg megúszta. -
Aguinaga
őstag
Mindegy, rendelek egyet tartalékba.
PSN: OldSlowhand74
-
Buster012
csendes tag
válasz illesdudas #153322 üzenetére
Igen, pontosan ilyen!
-
őstag
válasz illesdudas #153319 üzenetére
Ha vodafonerol beszelunk akkor valaszd ki a sagemcomot es manualisan keress ra a vodafone-ra, vodafonetvt fog feldobni. Azzal menni fog! Pont ma szivtam ezzel es megy vegul. Mondjuk ez a vodafone box egy lassu fos
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz N.YCityBoy #153336 üzenetére
Lehet hogy csak ez volt hibás, de nagyon gáz volt.
Elneveztem Szentjánosbogár effektusoknak Sajnálom hogy nem videóztam le, ez a képernyőkép volt azon is és a pici egérmutató csak úgy repkedett rajta.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz N.YCityBoy #153338 üzenetére
Igen ez a 75" 7102 nem foltos nem világít be nincs sz.bogár stb... 400e volt 5év mindenre is biztosítással. Ment egyszerre a kettő ugyan azzal a youtube 2160p videóval volt különbség de ha a két termék teli árát nézzük akkor az új NEOQLED gagyi szar majdnem 1,9m ért. A nagy különbség nem is a minőségben hanem a mélységérzetben volt.
A régin ha valami távol van azt abból tudod hogy nem olyan éles de azért nincs elmosódva.
Az új minden távolságban éles sőt a kép közeli része olyan mintha kitüremkedne a képernyőből. Ez sem tetszett olyan természetellenes volt."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
veterán
válasz Teal'C #153339 üzenetére
Hmm hát igen, van amikor ez van, hogy az újabb elméletben jobb ,és gyakorlatban sokkal drágább készülékek, nem mindig arányosan jobbak ár/érték arányban, adott esetben egy régebbi készülékkel Én is nagyon sokáig azért nem cseréltem le anno a KS7000-es tévémet, mert amik utána voltak egytől egyig mind sokkal szarabbak voltak mint az😳
-
stilo18
addikt
válasz Teal'C #153339 üzenetére
"Az új minden távolságban éles sőt a kép közeli része olyan mintha kitüremkedne a képernyőből. Ez sem tetszett olyan természetellenes volt."
Akkor oled tv-t se vegyél, mert annak is néha bitang 3d érzete van a végtelen kontraszt miatt.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
őstag
válasz illesdudas #153341 üzenetére
Nah szuper!
-
Teal'C
veterán
válasz illesdudas #153344 üzenetére
Sokkal, nappali fény mellett is látszott az aura.
-
Aszpik
tag
Hasonló a helyzet nálam is. Akkor feltűnő a bevilágítás ha pl. teljesen sötét a képernyő és csak egy pontban világít valami, de filmezés közben nem tapasztalok ilyet még a sötétebb jeleneteknél sem. Pl. "leteszteltem" a Bosszúállók utolsó 2 részével és az űrben játszódó jeleneteknél kerestem az állam (zárójelben ehhez gondolom azért hozzájárul az, hogy nem voltam TV fronton soha elkényeztetve)
"Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
Teal'C
veterán
Jobban megnézve. A második képen az a felkelő nap és a felső jobb sarokban a sárgás folt az nem tükröződés gondolom
-
Milka 78
nagyúr
Az LC alacsony állásban van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs