- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz medek3 #13250 üzenetére
Egyes videokártyák képesek DVI-n hangot kiadni, de ha a tiéd nem, akkor használd az SPDIF kimenetet, csatlakoztasd egy erősítőbe!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz medek3 #13252 üzenetére
Egyszer próbáltam, 10 perc után elegem lett belőle. Vagy közvetlenül, merevlemezről, vagy külső médialejátszóról nézem a filmeket. Összehasonlíthatatlanul egyszerűbb, kényelmesebb, és ami a legfontosabb, jobb a kép és hangminőség.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz medek3 #13255 üzenetére
Az előbb kértelek, hogy ne írj 5 percen belül két hozzászólást. A következőnél moderátori figyelmeztetést fogsz kapni!
Számomra csak a Sigma chipes médialejátszók (nem boxok) jöhetnek számításba, azok közül is a HDI Dune márkájúak.
Fontosnak tartom a DTS-HD MA hangot és a menüvel együtt történő BD ISO lejátszást.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Nah én berendeltem...
Bf3, Fifa12, Forza 4,Batman Arkham City
Győzzem kijáccani!!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
xrvman
őstag
válasz HoReSz1975 #13242 üzenetére
Ezt a lemezkezelőben a partició neve mellett Kifogástalan, )Rendszer, Rendszerindító)
-
medek3
aktív tag
válasz Zjunior #13257 üzenetére
Bezzeg a régi szép időkben mikor megjelent az első psx.
Eleinte nem lehetett csak cserélni a játékokat.
Akkor még Pesten laktam és a 13. kerület Kisgömb utcában a sulival átellemben volt egy aszem game city hely. Három polcon sorakoztak a gyári játékok és 500-1000 forintért tudtad becserélni a játékodat. Volt aszem 2 Játékom.
Az Első Psx et a Ráday utcai Mario Land ben láttam, akkor még a nintendot zúztam ezerrel.
A boltos srác éppen a haverjával nyomult egy lövöldözös game val, nekem meg leesett az állam és akkor már tudtam, hogy az életem egy játék és azonnal vennem kell egy psx et.
Akkoriban ez 70 ezret kóstált a fizum meg 40 ezer volt.
Az 576 Kbyt magazin volt a kedvenc újságom szjvc vel az élén.
Azóta visszaköltöztem vidékre, xbox360 rajongó vagyok, de ebben, de csak ebben nem warezos. Nálam a metal gear, tomb raider, tenchu, és az örök stratégia Command & Conquer
az ász.
játsz, játsz, játsz,[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vettem a napokban 1 Samu EU32D5000-es LED FULL HD TV-t és segítséget szeretnék kérni, hogy mi alapján tudnám a legjobban beállítani a tv-t, főképp ugye a képre, színekre, stb.-re gondolok.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
lao
tag
válasz TheProb #13260 üzenetére
Hello!
Én is most vettem egy olyat ,hát ..... nem egy szerű belőni mindent.Ezért engem is érdekelne a be állítások.
A ci.-t ki próbáltam -müxk.(stb- (t-hom) -kártya át) minden gond nélkül.Nem rossz tv de egy két csatit hiányolok .Pl.hang ki menet -hez.csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
HoReSz1975
őstag
válasz xrvman #13258 üzenetére
Aktívvá tettem és elsődleges partició NTFS volt alapból, de nem lett jó, nem ismeri fel a Samsung LE40C530F1W a 2TB Samsung 3.5" Story Station külső winchester HX-DT020EB/A62 -ot, ezért visszavitettem az AQUA -val és helyette hozatok egy 2TB WD 3.5" My Book Essential WDBACW0020HBK külső winchester USB3.0 fekete, ha ez se jó, akkor teljesen kiakadok. A Samsung ügyfélszolgálaton azt mondták azért nem jó, mert USB 3.0 -ás és a TV meg USB 2.0 -ás, hiába mondtam, hogy visszafelé kompatibilis az USB 3.0 az USB 2.0 és az USB 1.1 -el is, erre már nem válaszoltak a MY Samsung oldalamon Pedig írtam nekik, hogy a Samsung termékek hogyhogy nem kompatibilisek egymással, de nem reagálnak azóta
-
sanyaboy
csendes tag
válasz sanyaboy #13230 üzenetére
A d6500-on úgy néztem két antenna-bement van, egy földi/kábel és egy műhold, valamint van egy CI common interface kártyanyílás.
Az mennyire van működőképes, hogy a satellite ant in-be bemegy a koax a paraboláról, a CI slotba a UPC Direct kártya, és beltéri nélkül tudok műholdas tévézni? Vagy ha a kártya dolog nem megy (azt olvastam, hogy a UPC hozzákódolja a kártyát a beltérihez), a szabadon fogható műholdas csatornák nézhetők a koaxot közvetlenül a tv-re dugva (beltéri nélkül)?Erről vki tudna érdemben nyilatkozni?
köszönettelAki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
-
gyugyo79
addikt
válasz sanyaboy #13263 üzenetére
Megy a cryptos sat -os upc kártya a megfelelő modullal ( a régebbi cryptoworks modulokkal a HD adások nem mennek az sd-k azzal is). De vigyázz mert a UPC 2 fajta kártyát adhatott neked és ebből csak a cryptos kártya az ami használható így mert a nagra az párosítva van a beltérivel a 3 beltériből amiket az utóbbi időben adtak az előfizetésekhez csak 1 cryptoworks kártyás(Ha jól tudom a Philips DSX6010).Ha ilyen beltérid van akkor kiveszed a kártyát és berakod egy modulba a coaxot átrakod a beltériből a tv-be és beltéri mehet a szekrény tetejére.
A upc árul csak kártyával is előfizetést ezek mind cryptoworks/irdeto kártyák amik saját beltériben,tv, stb -ben használhatóak (Nekem ilyen van).
A free csatornákat meg nézheted mindenféle kártya nélkül is. -
HofiZoli
senior tag
-
xrvman
őstag
válasz HoReSz1975 #13262 üzenetére
Inkább nézd meg a kompatibilitási listában melyek a támogatott eszközök.
-
Anonymus23
veterán
Csak egy kérdés: Ugye USB 2-es kábellel dugtad össze a TV-t és a Story station-t? Ha az USB 3-as kábellel, akkor azzal nem is fog menni, venni kell hozzá régi kábelt, vagy ha van egy visszamaradt egy nyomtatóból (A-B), akkor azzal mennie kell.
Sógorom most eszi a kefét a My Book Essential miatt, mivel azon van alapból egy virtuális CD meghajtó, ami a winchester feloldásáház kellhet, amennyiben jelszavazod, és ezt az Asus O!PLay-e ODD-nek látja, de hibás lemezt kiált, és ki akarja dobni, de nem tudja, és nem lehet vele mit kezdeni, ott villog állandóan felül a hibaüzenet, kvázi amire vette nem tudja használni a meghajtót. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a HD2-es firmware van rajta, mivel volt 1-2 film, aminél csak hang volt korában.
;) - The Power of the Light Side
-
HoReSz1975
őstag
válasz Anonymus23 #13271 üzenetére
Ezeknek a HDD -knek speckó kábeljük van, az egy dolog, hogy az egyik vége USB 3.0, de a HDD -be bemenő vége speckó, mind a Samsung és a WD külső HDD -nek más a házba csatlakoztatható vége.
Most akkor azt akarjátok mondani, hiába kompatibilis az USB 3.0 visszafele az USB 2.0 -val akkor sem lesz jó. Múltkor azt írták többen, hogy USB 3.0 -ás külső HDD -t használnak és jó is, most akkor meg nem
-
BBéci
legenda
válasz HoReSz1975 #13272 üzenetére
Két különböző (Pana és Samu) tévével próbáltam USB 3.0 WD MyBook-ot, gond nélkül felismerték és lejátszották a tartalmát.
-
laca71
aktív tag
Szia !
Nekem a C650-es Tv látja a Samu 2TB USB3-as meghajtót..
Gond nélkül működik.Laca
-
Lolek
aktív tag
Jó reggelt!
Tv vásárlás előtt állok, nagyon sokakkal szemezgettem már, sokat olvastam, de nem jutok dűlőre...
Tudtok ajánlani valamit 250K környékén?
Paraméterek:
- 100cm
- 3D
- MKV lejátszásKöszi
-
sandró60
addikt
Ha jól körbenézel akkor találsz ebben az árban D6500-as tv-t.
Ne a nagy üzletközpontokban keres!lehet,hogy ott drágábbak
A 6500-as a Samsung egyik jól müködő tv-je.Minden földi jóval felszerelve.Itt egy link a Samsung oldaláról erről a tv-ről
http://www.samsung.com/hu/function/search/espsearchResult.do?keywords=ue40d6500vs+40%22+led+tv+%7C+2011-es+model&input_keyword=ue40d6500vs+40%22+led+tv+%7C+2011-es+model[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
válasz sandró60 #13279 üzenetére
Azért azt is tedd hozzá, hogy ha nem hivatalos partnernél veszi, akkor kiesik pl a Samsung plussz akcióiból. Pl. 5 év garit adtak a júliusban a partnereknél vásárolt TV-kre, vagy 320 GB-os portable HDD-t augusztusban. Szeptemberben nem tudom folytatódik-e ez az akció sorozat.De pl. a kissebb helyeken 3D-s szemüvegeket sem adnak a TV mellé, míg a nagyobb helyeken igen. Én pl. az Extreme digital-t javasolnám vásárlásra, mert ott elfogadhatók az árak és minden említett plussz jár a TV mellé.
-
spike70
tag
Sziasztok!
Feltettem már az LCD-s topikban is a kérdést de ha tudtok légyszi ajánljatok egy típust 32 collban 100-ezerig bezárólag.
Köszi -
BBéci
legenda
válasz HoReSz1975 #13275 üzenetére
C650.
(#13281) Lolek
1-2 TB-os, külső tápos 3,5", Samsung vagy WD merevlemezt vegyél, amit magától értetődően, csak NTFS formázással tudsz filmnézésre használni.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Heló nemúgy gondoltam,hogy" nemhivatalos" nem is úgy irtam le én a csili-vili üzletközpontokra gondoltam Megasztán van internetes vásárlás ahol szintén vannak komoly webbáruházak Én meg az EURONICS-ot ajánlom kisebb árrésel dolgoznak,de ugyanúgy megadják a különböző akciókat mint a többi nagy áruházlánc. A jótállási feltételek a Samsung gyári feltételeivel megegyező
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
Megkaptam a Samsung válaszát, akkor ez van:
Tv - HDD kompatibilitási probléma?! Elküldve: 2011. szeptember 05.
Tisztelt SamsungAz USB 3.0 vissza fele kompatibilis az USB 2.0 és az USB 1.1 -el is, amikor rádugom zölden világít a HDD, ami USB 2.0, kéken világít a számítógépemen, met ott USB 3.0 -ra van kötve...
AZ ismerősöm vett egy 2TB WD 3.5" My Book Essential WDBACW0020HBK külső winchester USB3.0 fekete külső HDD -t, ami USB 3.0 és megy a TV -jével, ami Samsung LE40C650 ?!
Azért furcsálom, hogy a saját gyártású HDD meg nem.
Válasz: Tv - HDD kompatibilitási probléma?!Érkezett: 2011. szeptember 06.
Tisztelt Horváth Attila!
Köszönettel vettük érdeklődését.
Mi a Samsung gyártmányú TV és HDD kompatibilitásával kapcsolatosan nyújthatunk információt, és amint elmondtuk a korábbiakban, a 3.0-ás USB-vel rendelkező merevlemezt nem fogja kezelni a TV.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatMost akkor mondjam vissza a 2TB WD 3.5" My Book Essential WDBACW0020HBK külső winchester USB3.0 fekete
és inkább kérjek egy ilyet: 2.5TB WD 3.5" Elements Desktop WDBAAU0025HBK külső winchester fekete
[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz HoReSz1975 #13286 üzenetére
Simán
-
Anonymus23
veterán
válasz HoReSz1975 #13286 üzenetére
Maga az eszköz működik USB 2.0-ás módban is az USB 3-on túl, így szerintem mennie kell.
Este ha hazamegyek, akkor ki fogom próbálni az USB 3-as Story Station-t a C650-el, mindkét fajta kábellel.Én nagykerből vettem, és ott ezt írták megjegyzésképpen a termékhez:
"A csomagban van egy USB 3.0 kábel, így ezt nem kell külön megvásárolni hozzá, viszont ha normál USB 2.0 csatlakozóval szeretnék használni a terméket, akkor szükséges egy régebbi fajta kábel beszerzése! ";) - The Power of the Light Side
-
laca71
aktív tag
válasz Anonymus23 #13288 üzenetére
Szia !
Nekem is ez a tipus van , ugyan ezzel a TV-vel és jól működik az USB 3-as módban
Laca
-
HoReSz1975
őstag
válasz Anonymus23 #13288 üzenetére
Honnan veszel USB 2.0 -ás kábelt, amikor speckó a HDD csatlakozó vége Most küldtem vissza a futárral a 2TB Samsung 3.5" Story Station külső winchester HX-DT020EB/A62, bármit csináltam nem volt jó
[ Szerkesztve ]
-
laca71
aktív tag
válasz HoReSz1975 #13291 üzenetére
Szia !
A HDD bemenetre kötötted a TV-n ?
Pontosan ez a vincsim és jól megy
Laca
[ Szerkesztve ]
-
Kija
aktív tag
Ezt olvasd át:
[link]
Az USB3 aljzatokba simán be lehet dugni az USB2 dugókat! -
Anonymus23
veterán
Ugyan már nem mondod,hogy nem tűnt fel, hogy az alja az "USB3"-as "speckó HDD" csatlakozónak egy sima USB 2-es B csatlakozó?
Egy halom nyomtatóhoz kell ilyen fajta kábel...
Ilyenkor csak az a része megy bele és kész. De mint ahogy olvasom, másnak meg megy még az USB3-as csatlakozóval is.Pl a WD USB3-as kábele meg tök másfajta, ahhoz USB 2.0 micro csatlakozós kábel kell, mármint ha csak így akarja használni az ember.
;) - The Power of the Light Side
-
Ferke[HUN]
tag
Helló!
Vlevi ajánlata alapján vettem a C650-hez egy 2 terás WD USB3-as külső vinyót és tökéletesen muzsikálnak együtt.
-
BBéci
legenda
-
turtle72
csendes tag
C650-em van és az alábbi dolgokhoz szeretnék segítséget kérni, ha más is tapasztalt hasonlót:
- amikor fájlból szeretnék dvd-t lejátszani nem ismeri fel az összes VOB fájlt. Általában a filmek elején és végén ismeri fel őket. A többinél hibát ír ki.
- az internet alkalmazások frissítése megy még az agyamra. A frissítés nem mondhatnám, hogy választható csak leokézni tudom, és gyakran abból áll, hogy törli az összes alkalmazást és napok múlva telepíti őket újra.
-
vlevi
nagyúr
válasz HoReSz1975 #13299 üzenetére
És még ha tudnád, hogy én a C650-en nem a HDD bemenetes USB aljzatba dugom a WD vinyót. Azon egyszerű oknál fogva, mert a tévé jobb oldalához nehezen férek hozzá, ezért a HDD feliratú csatlakozóhoz a kisebb USB csatlakozót vezettem ki az asztalra, hogy oda a "hűeztgyorsanmegnézem" dolgokhoz a kisebb, 2.5"-s vinyót be tudjam dugni. A másikba van dugva a rendes USB hosszabbító kábel, amibe pendriveot, és a WD vinyót szoktam dugni.
A 3.5"-s vinyóknak édesmindegy az USB-n keresztül kapott áramerősség, nem onnan táplálkoznak.Ja, és tényleg olyan a WD-nél az USB csatlakozás, mint amit Béci "rajzolt". Szerintem az egyik része lehetne a Mini USB2, (az ami mostanában a telefonokon terjedt el) de semmiképp sem a trapéz alakú Micro USB, ami a 2.5"-os USB2 vinyókon divat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest