- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsgo
tag
Hali!
Konkrétan nem súgta meg a kolléga!
Nagyon korrekt volt a gyerek! Hétfőn kapom meg a telót! 5k-ba fájt! De nagyon halott poraiból támasztotta fel mert a pc-nem ismerte fel!
Amúgy szerintem romot tettek rá mert azt mondta hogy az most 6.5 lesz de másik! Egy biztos hogy kísérletezés céljából, hogy jobb legyen én tuti nem fogom turkálni. Nem éri meg!!!
Én mondtam neki ha ő azt rak rá engem nem érdekel csak stabil legyen! Hétfőn kiderül...
Majd kellene segítség mert nem a belső GPS antennát szeretném használni navikor hanem a külsőt! Erre kelen valami meg oldás mert amikor működött nem sikerült a külsőt használni!Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire fogom meg szeretni mert eddig egy HTC-m volt amit nagyon szerettem! Kisebb tudású volt mint az Omnia ezért is akartam egy kis újítást... Habár így rögtön, hogy meg zuhant elég ijesztő volt nekem!
Viszont olvastam az angolos problémád! Nekem is a HTC-angol! Fel tettem rá az SPB-t 70%ba magyar lesz tőle! én 1éve használom a htc-n hibátlanul működik. A mindennapi dolgok magyar lettek rajta így nem zavar hogy angol! 1szer le ültem és be állítgattam az dolgokat rajta ami angol és azóta azokat nem is csesztetem! Sőt ha eljátszik vele az ember és beállítgatja a kis maga igényének nagyon jól lehet vele kezelni a telót! Én nagyon szeretem! Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy második telómnak meg maradjon
Én az omniára is ráfogom tenni! Jó kis megszokott dolgaimat vissza állítomMondjuk az újdonságnak híve vagyok... Csak az baj hogy az ilyen telóknál ez elég veszélyes...
Na mindegy ezt döntse el mindenki maga!Várom a HÉTFŐT
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest