Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Letsgo

tag

válasz Laci4 #19002 üzenetére

Hali!
    Konkrétan nem súgta meg a kolléga!
    Nagyon korrekt volt a gyerek! Hétfőn kapom meg a telót! 5k-ba fájt! De nagyon halott poraiból támasztotta fel mert a pc-nem ismerte fel!
    Amúgy szerintem romot tettek rá mert azt mondta hogy az most 6.5 lesz de másik! Egy biztos hogy kísérletezés céljából, hogy jobb legyen én tuti nem fogom turkálni. Nem éri meg!!!
    Én mondtam neki ha ő azt rak rá engem nem érdekel csak stabil legyen! Hétfőn kiderül...
    Majd kellene segítség mert nem a belső GPS antennát szeretném használni navikor hanem a külsőt! Erre kelen valami meg oldás mert amikor működött nem sikerült a külsőt használni!

Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire fogom meg szeretni mert eddig egy HTC-m volt amit nagyon szerettem! Kisebb tudású volt mint az Omnia ezért is akartam egy kis újítást... Habár így rögtön, hogy meg zuhant elég ijesztő volt nekem!

Viszont olvastam az angolos problémád! Nekem is a HTC-angol! Fel tettem rá az SPB-t 70%ba magyar lesz tőle! én 1éve használom a htc-n hibátlanul működik. A mindennapi dolgok magyar lettek rajta így nem zavar hogy angol! 1szer le ültem és be állítgattam az dolgokat rajta ami angol és azóta azokat nem is csesztetem! Sőt ha eljátszik vele az ember és beállítgatja a kis maga igényének nagyon jól lehet vele kezelni a telót! Én nagyon szeretem! Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy második telómnak meg maradjon :(
    Én az omniára is ráfogom tenni! Jó kis megszokott dolgaimat vissza állítom :D

Mondjuk az újdonságnak híve vagyok... Csak az baj hogy az ilyen telóknál ez elég veszélyes...
    Na mindegy ezt döntse el mindenki maga!
    :R Várom a HÉTFŐT :B

• MATEO6600

őstag

válasz Laci4 #19002 üzenetére

Apropó, te mivel játszotok? Tudtok mondani valami jó játékot?
    Eddig a 40 megás Ferrari gamet próbáltam de nem hatott meg a grafikája...

Új hozzászólás Aktív témák