Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz stefi68 #37215 üzenetére

    Még nem tudom biztosan, a neat kitkatot azért váltottam le, mert miután bekapcsoltam az ART-ot, beszart. Hiába állítottam vissza Dalvikra és csináltam dalvik wipe-ot. De amúgy összességében jobban tetszett, mint ez a 4.3.1-es slimsaber, mert nagyon jó volt az akkuideje. Viszont tegnap a 4.3.1-gyel elég komoly nethasználat mellett sikerült 18 óra készenléttel 4,5 óra kijelzőt csinálni, azt tudni kell, hogy hétköznapokon minden nap hallgatok legalább 2 órát zenét és azért ez is meríti. 10%-nál raktam töltőre. Ez már egészen jó és mivel sebességben is megegyeznek, szerintem mind1, hogy melyiket rakod fel. Amúgy én 4.4-es slimsabert raknék fel, ha most kéne, de most várok vele pár hónapot. :)
    A neatrom 4.4 messze nem ilyen testre szabható. Nekem ez a sok beállítási lehetőség nagyon kell, mert így nem kell külön program semmire. :)
    A külön aroma google apps is nagyon jó, mert így alapból nem tettem fel a google plus-t és now-t, mert nem használom őket. Csak a FB-ot, a messengert, emailt, skype-ot használom, így ezeket telepítettem és használom.

Új hozzászólás Aktív témák