Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45318 üzenetére
Szia! Ezt így nehéz megmondani miért van de valószínű szoftverhiba. Rakd újra a romot és szerintem jó lesz.
-
törölt tag
válasz
szita.erno #45276 üzenetére
Apolo, vagy Dorimanx. Nekem az utóbbi van és tuti, hogy van benne BLN (Back Light Notifier), vagyis a menü és vissza gombok háttérvilágítását használja értesítőként.
-
Alister71
nagyúr
válasz
szita.erno #45274 üzenetére
Ami most van rajta kernel azzal nem működik az alkalmazás amit a led helyett kerestél? Kipróbáltad?
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45271 üzenetére
Hát azt még sosem raktam fel de ha egy zip akkor a cwm recoveryből kell felrakni szerintem.
A melyik kernel témában sajnos nem tudok segíteni mert egyáltalán nem próbáltam még ezt a fajta kernelt. -
Alister71
nagyúr
válasz
szita.erno #45252 üzenetére
Javarésze benne van az összefoglalóba:
Root
Természetesen a legfrissebb JB rom is rootolható, ezt a módszert a gyári recovery-bõl végezhetjük:
(erre alkalmasa a 'signed' *.zip fájlok)1. - Letöltjük a szoftververziónkhoz való PhilZ kernelt (PhilZ-cwm6--*.zip fájlt)
2. - a PhilZ-cwm6--*.zip fájlt felmásoljuk a külsõ tárolóra (SD)
3. - Elindítjuk a telefont recovery módban.
4. - Kiválasztjuk a "apply update from external storage" menüt.
5.- Betallózzuk és telepítjük az imént felmásolt PhilZ-cwm6--*.zip fájlt, majd Restart.
Ezután a telefonunk rootolva lesz és a legújabb CWM 6-ot is tartalmazza.A gond a linkekkel van, mert a java már nem található, de keresőbe rá lehet keresni.
Apollo kernel: klikk
-
Sokka
aktív tag
válasz
szita.erno #45245 üzenetére
Szeva!
Tudom ajánlani a NoLed alkalmazást. Igaz, egy "kicsit" eszi az akksit. Én Apollo kernelt raktam, így tudom használni a BLN funkciót. Ez lényegesen energiatakarékosabb.
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45242 üzenetére
Szerintem az android alkalmazások szoftver kibeszélő topik - ban előbb kapsz választ erre.
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45198 üzenetére
Szívesen! Örülök hogy sikerült :-) .
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45195 üzenetére
Mármint akkor bebootol a telefon? Szóval bejön rendesen a kezdőképernyő csak nem reagál? Ha igen akkor is próbáld rárakni a gyári romot és remélhetőleg jó lesz.Amit linkeltem előbb leírást ott minden le van írva érthetően, olvasd el ha nem csináltál még ilyet.
-
Imi1981
veterán
válasz
szita.erno #45193 üzenetére
Odinnal rakj fel egy gyári romot(persze ha bejön a download mód) ! Itt [link] találsz leírást a folyamatról. A linkek sajnos nem élnek de itt pár oldalt visszaolvasol és valaki linkelte a gyári romot.
De amúgy indulásnál lesz sárga háromszög root után de attól még elindul a telo! Amúgy ott a leírásban arra is van megoldás hogy eltüntesd (ha csak ez a probléma).
-
törölt tag
válasz
szita.erno #45180 üzenetére
Nyisd le az oldal tetején az összefoglalót! Attól függően, hogy GB, ICS, vagy JB van a telón, töltsd le a megfelelő kernelt, nevezd át "update.zip" -re és (megnyitás, kicsomagolás nélkül!!!) másold a mikroSD gyökerébe (vagyis nem vmi mappába, hanem csak a kártyára). A többit megtalálod az összefoglalóban. Javaslom, hogy egyszer olvasd el az egészet!
Az SMS alkalmazás FC -je (Force Closed. Így hívják az ilyen bezáródást.) vmi hiba. Úgyis nullán áll a teló. Ha lesz root, akkor lesz CWM. Majd eszközlünk egy radírt. Ha attól sem tér magához, akkor legrosszabb esetben kell rá húzni egy ROM -ot.
Notiled nincs, de a menü és a vissza gomb világítását lehet erre használni. A funkció neve BLN (Back Light Notifier). Számomra a notilednél is érthetetlenebb, hogy ezt a BLN -t miért nem tudja gyárilag. Nagyon hasznos és nem tartott volna semmiből sem a Samsungnak beüzemelni. Azt sajnos nem tudom, hogy van -e már vmi alkalmazásból aktiválási lehetőség. Én Dorimanx kernelt használok. Abban alapból benne van, csak be kellett kapcsolni.
sityu17:
A kernelben 650mA a beállítható max. töltőáram (hardveres korlátozás). Kicsit erős az a 3,1A, ami erre van írva. Nekem egy 2,1 Amperes van (fehér, szintén Tesco -s, asszem 1700Ft volt). Van belőle három és mindegyik teszi a dolgát. -
Kékes525
félisten
válasz
szita.erno #45180 üzenetére
Lap teteje, Téma összefoglaló. Ott minden megtalálható.
-
xcds
őstag
válasz
szita.erno #45181 üzenetére
Nincs led sajnos. Alkalmazással a kijelzőre lehet kitenni ikonokat, de az fogyasztja az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.