- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Jó cikk, a nagy részével egyetértek saját tapasztalatból.
kcsa: Ha ezt kikapcsolom akkor ha kiveszem a fülhallgatót akkor nem áll le nekem a zene.
Sajnos nekem olyan fülem van hogy az "agybadugós" fülhallgatók nem maradnak meg a fülemben. (Próbáltam már rengeteget mindenféle tipusú, anyagú haranggal esélytelenül.) Cserébe én ahhoz az 10%-hoz tartozom akinek ezek a sima earbuds tipusú fülesek maradnak meg a fülemben még futás közben is stabilan.
Pont ezért örültem a megjelenésnek hogy a buds live után ismét van ilyesmi füles a Samsungnál de nem vagyok maradéktalanul elégedett igy kb. 2 hónap használat után sajnos.
Soundpeats Air3 HS deluxe, Edifier W320TN, Huawei Freebuds 5-hez tudok hasonlítani ennél a kialakításnál.
Ami nekem fontos a hangzás legyen viszonylag jó, mikrofon vonaton, rollerezés közben, irodában használható legyen, kényelmes legyen. Ezekben egyébként számomra megfelelő de pont a megkötések miatt mégsem annyira szerettem meg mint amennyire akartam.
Samsung telefonnal (Fold 5) használom szóval a kompatibilitás megvan.Mikrofon:
Nálam jól szerepel meetingen, vonaton senki nem panaszkodott még, (de a több éve kint levő huawei freebuds 5-re sem hozzáteszem. (Soundpeats, Edifier-nél mindig szidtak hogy nem jól hallanak, ezért is kellett menniük részben) Sokszor a meetingekre a Sony xm3 helyett ezzel hivok be mert már simán vállalható irodában is.Kényelem:
Egyetértek a cikkben levő problémával hogy miért nem adnak hozzá szilikon covert?!
A freebuds 5-hez adnak és azzal fantasztikusan stabil, itt is érzem hogy egy vékony szilikon cover sokat segitene meg, de nem adnak hozzá és akárhogy keresek még nem gyártanak megfelelőt airpods3-at alakitottam át de nem az igazi, mert nem olyan stabil.
Egyébként a gyártókat is agyonverném mert ez a fényes felület jobban csúszik a soundpeats air3 még matt anyagból volt és a mai napig az a legstabilabb minden plusz dolog nélkül. A tokban hogy logikailag forditva van azzal is egyetértek ráadásul kivenni is nehezen lehet ha nem akarod összefogdosni a füles részét. A freebuds 5 tok sokkal jobb megoldás szerintem.Connection:
Sajnos ez is felemás nincs valós multipoint egy HP elitebookkal használom sokat plusz a telefonnal és pl. ha hívás jön akkor nem ugrik át azonnal már a csörgés pillanatában a telefonra hanem csak ha felveszem és késéssel ezért kb. 1-2 másodpercig még nem ugrott át a telefonra a hang a vonal másik végén meg keresnek hogy hallo,hallo.
Néha jó hogy nem ugrik át minden értesitésre mint pl. a huawei de ilyenkor meg bosszantó. A multipoint is problémás annyiból hogy nem csatlakozik automatikusan át a laptopra ami igazából nem nagy probléma mert nem is kell vissza tenni a tokba elég csak rányomni bluetoothnál a gépen hogy buds 3 és rögtön átugrik szóval nem vészes.
Ezzel kapcsolatban egy nagy előny hogy 3 készülékkel is tud menni ez a játék pl. fold 5 és a laptop de a gépemen is ha hazaérek és ott akarnék hallgatni valamit akkor ott is csak rányomok és csatlakozik plusz magic nélkül ami végülis nem rossz ha valaki 3 készülék között akarna ugrálni.Hangzás:
A hangzás nyitott fülesek között szerintem jó, de ez a kategória nem is feltétlen erről szól számomra ha kell a jó ANC vagy minőségibb zenét hallgatnék akkor arra ott a Sony XM3.
Ami még plusz számomra és régebben meglepődtem rajta hogy az LDAC/aptX és a multipoint nem tud müködni egyidőben és mivel nekem a multipoint fontos gyakorlatilag bukom is a jobb minőséget, így legalább a telefonon megmarad a samsung féle codec miatt a jobb minőség és a half-multipoint. Ahogy olvastam windows 11-re is lesz driver ami támogatni fogja az ssc codec-et ami jó lenne.Véleményem szerint összehasonlítva pl. a freebuds 5-el vagy az Edifier-hez képest nem ér meg 70 ezret, viszont mivel a Samsungnál millió kupon és partner cucc van ezért 41 ezerért tudtam elhozni megjelenésnél ami viszont már olcsóbb volt a freebuds 5-nél ennyiért pedig már ajánlott. Most látom hogy a Xiaomi is elhozza a buds 5-t végre, kiváncsi leszek az mit tud.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget