Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Lol, épp azt írja, hogy szerinte túl könnyűre sikerült az OL 2.2, és reálisabbá, meg nehezebbé akarja tenni, te meg leordítod, hogy minek cseszi el a játékélményt? Szerintem te valamit nagyon benéztél...
Én a sima stalkerben is átírtam egy-két dolog tulajdonságát, de nem azért, hogy könnyű legyen, hanem hogy élvezetesebb...
-
ZIL
tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
A zonahoz elegge jol tudok asszimilalodni ugy erzem, de ehhez a hozzaszolasodhoz mar annal kevesbbe. Es ha mar a szarszagnal tartunk, inkabb moss fogat...
Mindenki mastol bocs! -
remington2
senior tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
Ilyen alapon az OL maga sem létezhetne . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield