-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4773 üzenetére
Hát 1.3.3-nál a mutánsokról csak annyit, hogy jött 4 Chimera, akik elől a Freedom bázisra menekültem, ahol már ment az akció egy Köpenyes Jabbával (törpe
), aztán amikor legyilkolták a törpöt, segítettek a Chimerákban is, aztán elindultam körülnézni, fölvettem a Vintorezt, fölmentem egy toronyba és itt jött az okosság.
Jött egy Irányító, kb egy tucat zombival körülvéve (tisztára, mint a testőrei...), fogtam a Vintorezt és a sárga csíkos töltényből (amelyik 400 méterről átüt bármilyen gyolyóálló mellényt - csak az Irányító bőrét nem) beleeresztettem kb. 80-at, de ugyanúgy mászkált tovább... aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy a semlegesből hirtelen mindenki átment pirosba, vagyis az a rohadt irányító ellenem irányította őket!
Ugyebár az irányító megölése után visszaállnak, csak éppen halhatatlan volt az a kettéb...ott irányító...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest