- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Dhampir #6948 üzenetére
Egy kevésbé sikerült (finoman fogalmaztam) szinkronnal teljesen le lehet gyilkolni egy adott mű, játék vagy film hangulatát. Hogy példát is mondjak, még a VHS filmek idejében felújították a Csillagok Háborúja trilógiát. A kép életlenebb és furcsa színű lett, de a hang! Teljes katasztrófa. Jól kivehetően az olcsóság volt az egyetlen szempont, csupa sosem hallott hang, hallhatóan a haveri körből összeszedett srácok próbálták a szöveget előadni, kb. a korai idegennyelvű filmek hang alámondásának stílusában. Néztem a filmet fogcsikorgatva, aztán akkor jött el a tetőpont (asztalborítás) amikor az a jelenet jött, midőn Dart Vader nagyúr csak úgy félkézzel torkonragadja az egyik tisztjét és levegőbe emeli az Erővel. Namost, ez a figura egy őszhajú, erős hatvanas, keszeg színész alakítása. Ez a fickó egy mutáló kamasz hangján szólalt meg. Ezek után mindenki véleményt alkothat egyes hazai szinkron stúdiók színvonaláról. Van még sok példa, mivel gyakran nézek ún. ismeretterjesztő műsorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest