Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #6893 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a fő problémák abból adódtak mivel nézzük a videó és azt látjuk, hogy a srác folyamatosan elakadás nélkül halad a játékban, mi viszont több esetben semmilyen infót nem kapunk arról, hogy ezt miért teszi, ráadásul be nem áll a szája, hogy miről beszél? tudni kellene oroszul. És mi is vakon megtesszük, mert azt gondoljuk, ezt kell tenni. Pedig csak azt kell tennünk amit a játék ajánl, ellenkező esetben összeomolhat a játék. És ez a problémák fő forrása. Egy példa, a videó alapján szorgalmasan meglátogatjuk a templomokat, pedig nem is kaptunk rá utasítást. Ezt a feladatsort Angyal pendrive-ja indítja el, a leírás szerint, ha már jól felszerelkeztünk egy stalker fog várni a Bárban. Ezt a feladatsort mivel a ferde fenyőt nyitja, egy másik szálról is megkapjuk, szinte egy időben. Arnie próbálja nagy részegen elmagyarázni, hogy egy stalker vár minket a bárban. A neve Maximilián tőle kapjuk ezt a feladatot.
A legelején figyelnünk kell, mert minden fontos infót megkapunk Streloktól, pl. időnként beszéljünk Arnieval a Bárban, az összekötőjével. Közli hogy ismerkedjünk fontos emberekkel, tehát nézzünk szét a pályákon, és kérjünk munkát ezekért cserébe megfelelő felszerelést kapunk, amivel belevághatun a fő feladatunkba. Minden utunkat figyeli az autoszkenner, és minden fontos dologról az aktuális helyeken feladatot ad, vagy figyelmeztet.
Valamint nagyon fontos infókat tartalmaznak a holt kordonon a fakunyhóban, és az alagútban a banditánál talált PDA-k. Bár ezt nem könnyű megtalálni a koordináták alapján főleg ott a kanyargós völgyekben. Ezért is írtam hozzá segítséget. Ha ezeket figyelmesen elolvassuk, (értelmezzük), a problémák nagy részét elkerülhetjük. Természetesen a videóba ha nagyon elakadtunk bele kell nézni. Többször is végigjátszottam, de spawnolási hibákkal ami döntően befolyásolta volna a játék kimenetelét, nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest