Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ó, én alapvetően nem szoktam rettegni (kivéve az első bloodsucker még a csatornában az SoCben), alapvetően megtanultam, hogy ami vérzik, az kilőhető, ami meg nem vérzik -Alma Fearből -, az amúgy sem tud megölni, mert nem lehetne végigvinni a játékot

viszont, nekem ott még AKm volt, és egy upgradeletlen Sevam. vagy egy upgradelt stalker suitom. masteren. nem volt vicces, korántsem

-
rétisün
veterán
már benn vagyok a városban, de még az elején vagyok.....most valami csatornánál járok, ahol egy géppuskást kell kicsinálni.
lehet, hogy csak azért nem tetszik hirtelen ez a rész, mert eddig a SoC-ban kóvályogtam, aztán hirtelen furcsa lett, hogy nem mehetek amerre kedvem tartja
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest