Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Mini PC
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Vannak olyan fegyverek (pl: AEK) amik nem fejleszthetők.Ezeknél nem is adja ki a fejlesztési listát,ha jól tudom csak javítani tudják a szerelők.Azt nem tudom az Abakamot miért nem tudják pedig azt kellene nekik.Az sem mindegy hogy milyen szerszámkészlete van a szerelőnek (pl van neki kalibráló ill. finom akkor sem tud fejleszteni mert ezek egymásra épülnek először a durva utána a finom és végül a kalibráló).Ha van nála durva és finom akkor azokat tudja csinálni mert egyikből jön a másik.A doksikkal kapcsolatban talán Süni irta,hogy minden egyes betöltéskor változik a helyük tehát sosem lesznek ugyan ott.Én találtam már az egyiket egy félkör alakú betonhengerben az épület előtt illetve attól balra van egy fémtároló és az épület fala között.Tippet nem lehet adni mert mindig máshol vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield