- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #10101 üzenetére
nálam sztem már a 2. után megjelentek, és bár otthagytam őket egy plafonon keresztül távozással, mehetek visssza, mert felvettem egy küldit leviathan(?)tól, hogy hozzak el neki valami félkész(?) fegyvert, amit ott fejlesztettek.
oda kéne neki adnom a gausst, amit a monolitostól szedtem el pripjatyban, kardán úgyis csak szívbajt kap tőle, megjavítani nem tudják, letenni nem tudom, csak hurcolom magammal.(#10102) Antonius1978: pedig tuti nálad lesz valami galiba, elvégre én tudtam folytatni a mentéseddel a játékot, pedig én még bele is psikáltam néhol a mod lelkivilágába
(vagy lehet hogy ezzel pont megjavítottam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Netfone
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mafia: The Old Country teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest