Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Billentyűzet gondom van
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Highground aktív tag Ez az AMK mod csak nekem ilyen szörnyű? Most tettem föl, elkezdtem, de már felhúzott... Az első küldetéssel nem volt gond, kisegítettem a vadászt. A második viszont totál káosz. Állandóan engem lőnek le Kalganék mert a snorkok csak és kizárólag rám jönnek! És ha kellő mennyiségben megküldenek, akkor nem elég hogy félholt vagyok, de még ellenséggé is válnak és onnantól kezdve szevasz van. Nagy nehézségek és "zone parkour"-özés után sikerült megcsinálnom. Erre most a szereszámkeresgetésnél megint... Sanya ott áll öcsém... várja hogy keresgessem a szerszámokat, közben ugye természetesen megjelenik egy bloodsucker és harcolok vele mint állat! Sanya meg csak ott áll azt szarik bele  Majd mikor már nagy nehezen csak egy két sörét kellene a dögbe... Sanya fogja azt hátba lő! Majd mikor már nagy nehezen csak egy két sörét kellene a dögbe... Sanya fogja azt hátba lő! Hát azt hittem beszarok Hát azt hittem beszarok Vagyis inkább azt hittem megőrülök. Nagy nehezen most sikerült megölnöm a dögöt anélkül hogy Sanya is "besegített" volna, továbbmentünk a tanyára(?), de ott meg bemondta az unalmast maga a játék... egyszerűen ahogy lespawnolok meghalok azonnal. Ráadásul mindennek a fejébe pont akkor sikerült egy quicksave-et nyomnom mielőtt meghalok. Tehát újra kellene kezdenem az egészet a legutóbbi kitöréses mentéstől. Na neeeeem Vagyis inkább azt hittem megőrülök. Nagy nehezen most sikerült megölnöm a dögöt anélkül hogy Sanya is "besegített" volna, továbbmentünk a tanyára(?), de ott meg bemondta az unalmast maga a játék... egyszerűen ahogy lespawnolok meghalok azonnal. Ráadásul mindennek a fejébe pont akkor sikerült egy quicksave-et nyomnom mielőtt meghalok. Tehát újra kellene kezdenem az egészet a legutóbbi kitöréses mentéstől. Na neeeeem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Majd mikor már nagy nehezen csak egy két sörét kellene a dögbe... Sanya fogja azt hátba lő!
 Majd mikor már nagy nehezen csak egy két sörét kellene a dögbe... Sanya fogja azt hátba lő!  shield
 shield