- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS Maximus V Gene (Z77, mATX, s1155)
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Kozben eszembe jutott, hogy az Enot modot meg nem irtam ki, igy kicsomagoltam es kiszdtem a fegyverek modelljeit.
Erdekes, ugy tunik, hogy a ket kulon modellt illeszti egybe/egymasra, es majd ramasolja a bort, ami a hozzarendelt DDS allomanyban van...
Erdekes, hogy ki dontott ugy, hogy ezt a fegyvert teszik be kezdo fegyvernek az Enotban, mert egybol beleszerettem, foleg miutan a kordoni szerelo mindent felfejlesztett benne. Az alap iranyzekkal olyan fejeseket lottem, hogy orom volt nezni
Amugy ez a fegyver felelne meg az SA-85M tipusu magyarorszagi export fegyvernek, amelyet az Egyesult Allamokban nagyon dicsernek, vagy 30 forumot nyalaztam at vele kapcsolatban.A fegyver polgari hasznalatra keszult, igy ki van iktatva a sorozatloves, csak egyesloves leadasara kepes.Van fatusas es valltamaszos valtozat is :
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest