- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
Igen az Asus dual az olyan rossz mint az Msi Ventus. En már jópár seria óta Msi gamereket veszek azokkal még nem volt bajom
-
Lezl
tag
válasz
Attila2019 #19 üzenetére
Miért vettél akkor újra Asust? Inkább a kártya hibája lesz mintsem a táp
-
Lezl
tag
Szerintem Ventust ne vegyél ha fontos a kártya hangja és hőmérsékletete. A Ventust hűtése nem annyira jó. Én mindenképpen Supert vennék vagy ha befér a házba egy jóféle akciós 2070est kb egál a 2060as superrel csak nálam a mérete miatt nem játszott.
A 2 Msi közt ha nem érdekel a világítás az Armor is jó lehet de ha csak minimális az árkülönbség akkor a GamingX -
Lezl
tag
Semennyivel sőt igazából halkabb...jobban mondva mivel valamivel kevesebb hőt termel ezért a procit kevésbé melegszik és nekem az pörgött inkább jobban most összességében halkabb lett a gép.
Ugye a gaming Z az egy nagyon húzott kártya volt ez arányaiban jóval kevésbé
Játékban most már végre Destiny 2 Vel is tudtam tesztelni na ott nagyon sokat számított a simával egyszerűen nem lehetett összehozni a 4k 60at most még majdnem mindent Highra rakva is megvan
-
Lezl
tag
Egyelőre azért nem írtam mert így hét közben nem nagyon volt időm tesztelheti. Egy Msi 2060 Gamer Zt cseréltem ugyanúgy Msi gamerre csak ez 2060 super és Gamer x
Féltem kicsit hogy ugyanaz a hűtés nem lesz-e kevés erre a kártyára, de nem szerencsére. Ugyan az üres járási hőmérséklet magasabb 45 VS 52 fok de játék alatt se a fogyasztás se a hőmérsékletet nem nőt kb ugyanannyi mint volt csak 20%al gyorsabb. Battlefront nál ez annyit jelent hogy 4k highon már megvan a 60fps Overwatchot is ezzel már ki lehet maxolni 4kn 60fpsre. Anthemen sajnos nem segített ott túl sokat kell butitani 4kn a 60 fpshez de dsllt bekapcsolva is csak médium körül lehet elérni a 60at
Szóval ott inkább marad a 2560 majdnem maxon -
Lezl
tag
Én most cipelek hazafelé egyet, hamarosan megosztom a tapasztalataimat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest