Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ez nem olyan nagy sebesség, hogy különleges router kellene hozzá, tehát mondhatni, hogy bármilyen n-es, még akár nLite-os router is megteszi. ASUS-ban az olcsóbbak RT-N10, vagy RT-N12 tökéletesen jó, de ha nagyon olcsón szeretnéd megúszni, akkor TP-LINK, 741 vagy 841 típusaiból begyél egyet, bár én a TP-LINK routereket sosem supportáltam, nem bízom bennük! De ez a személyes véleményem...
-
krealon
veterán
G-s (54Mbit) router wifijen optimalis esetben 20-22M fer at.
Ha mind a 25-ot at akarod vinni, akkor N szabvanyu router es N szabvanyu vevoeszkoz is kell.
Szerk: lassu voltam. Routerek: Milyen routert? (Olvasd el az első hozzászólást!) (kiemelt téma)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szia!
A g-s WiFi nagyjából ennyire képes... Illetőleg ideális körülmények között, ha semmilyen zavar nincs az éterben, és a jel erőssége is kiváló, akkor átmehet rajta 20-22Mbps, de ha bármi is befolyásolja a vételi körülményeket, akkor azonnal lejjebb esik a sebesség, és mindjárt normálisnak mondható a 15Mbps!
Két megoldás jöhet szóba... Vagy keresel egy olyan csatornát, ahol nem zavarja semmi a forgalmat, ha egyáltalán találsz ilyet, vagy pedig veszel egy n-es routert, és úgy már több tartalék lesz a rendszerben. Persze ez utóbbi is csak akkor igaz, ha a gépekben is n-es vevő van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest