Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Powerbank topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Sordoran
addikt
válasz szemesi69 #29893 üzenetére
Köszi a tippet, bennem is felmerült, hogy lehet köze hozzá, mivel mikor előzőleg jó lett is ki-be dugtam a táp kábelt előtte. Már csak kéne szerezni egy másikat próba gyanánt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Csaba.no1
tag
válasz szemesi69 #29010 üzenetére
Bocs a válaszért, újként akartam.
Sziasztok!
Kaptunk tegnap a Digitől egy ZTE ZXHN F668-as modemet ami jelenleg router módban megy és kötnék utána egy TP-LINK TL-WR940N routert. Követhetem Hozzá Ezt a leírást?
Egyébként eddig egy Cisco epc3925 volt a routerhez kötve és minden klappolt, most annyi hibádzik még, hogy internet van, de a hálózatra kötött 6 számítógép nem éri el egymást távoli asztali kapcsolaton keresztül.
A másik amit még volt időm kipróbálni tegnap, hogy a ZTE után kötöttem egy switchet és internet ugyan volt, de távoli kapcsolat továbbra sem, pedig egy hálózaton és tartományon voltak. Ezt okozhatja a ZTE valamilyen beállítása?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szemesi69 #28900 üzenetére
Inkább stabilt használjál ha nem akarsz kísérletezgetni és/vagy nincsen olyan konkrét hiba javítás benne ami neked fontos lenne.
#28899 josik
Az Access Control menüpont alatt lehet beállítani ezt de annyira nem egyszerű mert minden alpontot végig kell csinálni, hogy teljes legyen az eredmény.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
btz
addikt
válasz szemesi69 #28860 üzenetére
A szomszédom is ilyet vett. Mire beírtam az összes konfigot, fogta magát és kitiltott az adminfelületről. Ha titkosítást adtam meg a wifihez nem engedte fel az eszközöket. Aztán kapott a T-től egy HGW-t, ezt meg odadta a gyereknek játszani.
Egy másik ismerősömnél is ilyen van, ott sikerült belőni nagyjából mindent, de az adminfelületről ott is kitiltott, ki tudja mikr fog bekrepálni, néha hívogat, hogy a smartv-t ledobja wifiről, de egy reboot egyenlőre megoldja.ⓑⓣⓩ
-
Bjørgersson
félisten
válasz szemesi69 #28487 üzenetére
Hmm, úgy értelmeztem, hogy a 30 mp-es dolog a developer vagy milyen módba való lépéshez szükséges. Ezek szerint nem. Mindjárt kipróbálom.
mezis de, lehetséges.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
- Samsung B2230 Full HD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest