Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na ma nekem is szar napom van.
A hülye öcsémtől elkaptam a takonyt és most szarul vagyok, esik az eső. Holnap kiderül milyen melót is kapok. De felkészültem mindenre...remélem.

-
DroneZ^
őstag
kellemes joestét kéjvánok, hát ti mi a francot csinánátok ha suliban megutáltad veled 1 csaj mindenkit, hátad mögött lejárat, majd sikerrel is jár, nem hivnak bulikba. és egyedül maradtam... na ti mi a ****-t csinálnátok kedves olvasgatók?!?!?! -mondjatok valami franko gyogyirt eme szerencsétlenségre

-
divot
veterán
-
divot
veterán
Ő volt az?
Belefulladt az uszoda nagymedencéjébe egy fiatalember Dunaújvárosban, az áldozat kiléte eddig ismeretlen - értesült a HavariaPress.
A Fejér megyei városban pénteken, négy óra körül riasztották a mentőket a Fabó Éva Sportuszodába, ahol a kinti nagymedence 2,7 méteres vizéből egy élettelen testet emeltek partra a fürdőzők. Nagy valószínűséggel a férfi már ekkor nem élt: a parton egy odaérkező egészségügyi végzettségű strandoló már megpróbálta a mentők előtt is az újraélesztést, de az már a kiérkező szakembereknek sem sikerült.
A férfi halálát elsődleges vélemény szerint fulladás okozta, de a pontos választ az igazságügyi szakértőtől várják, aki a boncolás után tud érdemben nyilatkozni. A fiatal férfi személyazonosságát eddig nem sikerült megállapítani. A rendkívüli halál okait és körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. -
klepto
addikt
Na azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy ma rosz napom volt/van

Én vendéglátásban dolgozom, egy uszodában. Ma volt egy vendégem, aki tegnap jött először, de már többet nem fog jönni, az tuti
Délután 1-kor még kiszollgáltam, és fél 3-kor meghallt!
Belefulladt a medencébe...
Úgyhogy azthiszem ma rosz napom van
-
Steelheart
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Hát nekem sem volt bajom az ünnepekkel
Sőt
Csak ugye nem én hozom a döntéseket... -
törölt tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Ki miben hisz / hogy fogja fel.
Nekem nincs bajom az ünnepekkel, én másban nőttem fel, ugyanúgy mint Te. -
Steelheart
senior tag
válasz
üzenetére
Szülinap... nem is emléxem, mikor ünnepeltük meg utoljára a szülinapunkat itt a családban. Anyám hitvallása, hogy az összes ünnep hülyeség, és csak azért találták ki őket az emberek, hogy minél többször dorbézolhassanak. És nem is ünneplünk semmit... pedig nem vagyunk Jehovatanúi - hála Istennek

-
törölt tag
Még 8-án volt.
Nagy a család. Egyenlőek vagyunk, de vannak egyenlőbbek.
Így én ''kimaradok'' a jóból, ill. jó esetben csúszik a dolog. -
törölt tag
Nekem az egész hetem szar. Rátesz az időjárás, a szülinapommal egybekötött érdektelenség a családom részéről (tisztelet a kivételnek), a sok tanulni való. és az állandó pénztelenség mellett a kötelező dolgok!!
-
Obi-1
őstag
Ma 0:01 perckor néztem volna a Sith-ek bosszúját, de elvesztettem a jegyet. Egész éjfélig azt kerestem, hiába, úgy látszik véletlenül kidobhattam a szemétbe egy kupac papírral. 2 színházjegyem még szintén keresés alatt.
Otthon hagytam a telefonom. És a kajajegyeim.
Na jó, tulajdonképpen csak a színházjegyeket sajnálom. Bosszantó, de végső soron bagatell kérdés, mikor nézhetem meg az EPIII-at. A színházjegyet viszont ajándékba kaptam, és nem is fogom tudni pótolni, keresett előadás a Madáchban.
Talán még megkerül. -
Steelheart
senior tag
Ezt most ide le kell írnom.
Ma volt az irodalom kisérettségink. Kezdjük ott, hogy egy betűt nem tanultam rá, merthogy ''majdcsakleszvalahogy'' alapon, a felelés előtti 20 percben bíztam. Első vonatot lekéstem, mert elfelejtettem kinyomtatni a tételeket, azok nélkül meg érdekesen nézett volna ki az a 20 perc. Második vonatot elértem, (~2 km rohanás) de úgy 4 km-el arrébb leszállított a kaller, mert még otthon kiesett a zsebemből a bérletem meg a diákigazolványom, és nem akartam félezer Ft-ot kiadni egy nyamvadt returjegyért. Tehát futás hazafele, árkon-bokron át, vagyis inkább saras erdei utakon. (~4 km futás, de lehet hogy kicsit több) Ez alatt lekéstem a köv. vonatot. Eztán otthon lepihentem kerek 4 percre, majd igazolványtartó zsebbe, s rohantam a vonathoz. (Megint ~2 km futás) Sikeresen elértem a vonatot, de félúton Vác felé vettem észre, hogy most meg a tételeket felejtettem otthon... De már nem érdekelt, bementem Vácra, kértem ingyentankönyvekre igazolást, és húztam haza, irodalmam meg 0% lesz oszt jóvan. Hogy lehetek ennyire szerencsétlen barom...
-
hungeek
senior tag
túlvagyok 2004 számomra 2. legszarabb napján... és holnapra egy csomót kéne tanulni de így nehéz lesz. Annyira megalázottnak éreztem magam (lehet hogy részben ok nélkül), habár tudtam hogy az aki ezt okozta nem szándékosan tette (legalább is remélem). Ráadásul az egyik legjobb barátom. A mai nap már nem is bírtam a szemébe nézni

-
L_ajos
őstag
Kotyvasztok én olyat hogy csak lesel

Na de a tréfát félrerakva...ha picit szétnézel akkor rájösz hogy a vegyiparnak már kb. 3éve nincs jövője
Sajna....
AMit egy vegyész kezdhet magával az esetleg a gyógyszergyártásban keresendő! A gyógyszergyárakba elég sok vegyészt felvesznek...
Csak ugye engem már amikor tanultam is csak éppen hogy érdekelt
hmm... -
yurop
csendes tag
Lehet, hogy el kellene kezdenem panaszkodni és hirtelen mindenki jobb kedvre derülne...

Én reggel 9-től este 10-11-ig dolgozom és erre még rájön +2*1,5 óra utazás a munkahelyemre meg vissza, szabadságon idén még nem voltam, heti átlag 6,5 nap vagyok a munkahelyemen (sziget meg se fordult a fejemben), ja és mindezt havi 56e forintért+kajajegy
Az egyetlen pozitív dolog, hogy a net ingyért van...
-
L_ajos
őstag
Na igy sziget után semmi kedvem dolgozni

De sajna kell
Ma még senki nem rontotta el bár durcásan keltemmm...
-
SAMYka
senior tag
Nekem ma inkább másnapom van.
-
bReeZer
tag
reggelt.
-
bReeZer
tag
wah utalok dolgozni

-
Integra
titán
ugyan már!!!
chear up
én melózom, szerződéstervezeteket olvasok szinte egész nap, kifolyik a szemem az ócska monitortól, az asszisztens csaj hihetetlen gagyi pop zenéket hallgat amiket sajnos én is hallok....
de süt a nap, annyira dög meleg sincsen, még másfél óra és rallyzhatok haza a dugóban...
otthon bekapcsolom a grillt és sütök pár finom fűszeres tarját és megdögönyözöm a macsekokat
-
bReeZer
tag
senki nem ir semmit
hazajottem es unatkozom... -
bReeZer
tag
en is betongyerek vagyok, aztan most baratnom kikoltozott kisvarosba ( Abony ) kerteshazba...uberfasza
most meg jonnek ide nekem panaszkodni hogy nincs aram
jo dolog olyan emberekkel telefonalgatni akikrol azt sem tudod ki az, megis segit megcsinalni valamit
remelem majd az egyik ugyfel hoz egy uveg jim beamet ajandekba 
-
bReeZer
tag
holnap mar pentek van es csak 1ig kell dolgoznom. juppijeeeeeee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L_ajos
őstag
Van annál rosszabbb ha az embert nem engedik el melóból a SZIGETRE???

Mert velem ezt tették

-
ByB
addikt
ÁCSI!!!
Volkovy-nak ajánlottam a ma esti ivászatot, vagy mozizást! Azért hülye nem vagyok, a csajnak nem tanácsolnék semmit, akinek meghalt a szerelme, az nekem is sokkk volt! -
bReeZer
tag
15 perc ! ah ah ah yeah yeah yeah

-
ByB
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Intermezzo:
Volt barátnőmmel találkoztam, nagyon maga alatt volt! Azt hitte, hogy neki van a legsanyarúbb sorsa a földön! Csöngött a telcsije, egy barátnője hívta: szombaton kiderült, hogy nem vették fel az általa választott egyetemre és már a barátja válán sem tudta kisírni magát, mert aznap belefulladt a Tiszába...
Gyógymód:
a-alternatíva:
Este Sziget, ivászat és kész, aztán holnaptól lehet megint sz*rt lapától, meg húzni az igát...
b-alternatíva:
Este Gyalog galopp és kész, aztán holnaptól lehet megint sz*rt lapától, meg húzni az igát... -
_Volkovy_
nagyúr
El van baszva ez a rohadt nap is.
Mint az összes többi.
Elegem van a világból.Miért nekem kell törődnöm a világ összes bajával? -
bReeZer
tag
mar csak masfel ora es mehetek haza is irkalni okosakat a forumba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
occsi
csendes tag
mond el tizszer hogy ,,ich habe eine kleine hausaufgabe`` es egybool jobb kedved lesz
-
bReeZer
tag
ah... meg 1 szar nap... fonokom lelkifroccsel inditott, aztan most all a bal, mert nem nyalok s*ggeket.... soha ne dolgozzatok nokkel egyutt !!! bolhabol elefantot tudnak csinalni mindenbol, foleg ha unatkoznak... nem tudtok egy jo melohelyet Szolnok kozeleben ?

-
bReeZer
tag
wooooooow kvazi tag lettem

ja meg telif*sta az egyik kolleganom a retyot... fujj de budi

-
gixxer-tomee
aktív tag
Muhaha haha muhahahahahahaha

Sziasztok megint szar a napom bár gyűlik a pénzem. Már csak 3 év és lesz gépem
100 ropiból már megvan 11

Loller vok!!
További szép napot mindenkinek!
Vagy nem is megyek sehova? Akkor mind1!

[Szerkesztve] -
bReeZer
tag
megkajaltam, ittam, sutit is ettem...csak ne lenne 40 fok... lehet fogynom kene ? legyen osz vagy tavasz. kis eso, huvos, sarga levelek, lamurtuzsursz...mar csak 2 ora hossza.................

-
rATdrAgOn
senior tag
Bahhm ujabb nap, ez is f*s.
Ejszaka volt kis riasztas, ejfeltol reggel 8-ig szoptam egy kib*szott M$ Exchange xarverrel... a jo budos #%^$^#@%$&^@#%$&^@%#$
Ugyhogy ez a nap is olyan mint a tobbi... rosszgonosz. -
L_ajos
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nem!
Kéne?

-
bReeZer
tag
ehezem, szomjazom, csicskaztat a fonokom... aaaaaaaaaaaaaaahh...haza akarok menni anyukamhoz

-
Remus
tag
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem mind1 csak azért mondtam mert tegnap nyilt

Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)