Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
Hello,
Valaki tud valamit arról, hogy miért vették ki a 1920×1080 24p képfrissítést a Megjelenés/HDMi mod beállításból? -
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #206 üzenetére
Sajnálom. A Windows mini pc-n én már túl vagyok. Az sem vált be. Csak egérrel lehet irányítani, a légegérrel hülyét kaptam. Nagyon apró volt minden full hd -ban.
Ez a zidoo rendben van nálam. Akkor adom el, ha valami újra vágyom majd. A youtube meg olyan amilyen. Nem a lejátszó hibája. Más videomegosztók akadás nélkül mennek. -
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #203 üzenetére
Te tudod. Szerintem ne add el. Ha androidos lejátszót veszel akkor ilyen a youtbe. Nekem volt mar 3 és mindegyiknél picit akadozott. Es eddig ez a zidoo a leg jobb mjnd közül. Nincs szarakodas, minden működik. Ki van talalva. YouTubeot mar el sem inditom, egyszerűen telefonon kikeresem es radobom a lejatszora. Ami ossze van kotve az erősítővel optika kabellel. Szoval a tv t sem kell bekapcsolni. A zidoot meg altalaban ki sem kapcsolom. Mehet... Alig fogyaszt.
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #200 üzenetére
Igen másként. Van a zidoon egy olyan program , happy cast. Ehhez le kell töltened egy programot. De ezt mutatja is a kütyü. Ezzel próbáltam eloszor a telefon kepet atvinni. Tökéletes egy az egyben a telefon kijelzoje lesz a tv n. Viszont youtube nal nem volt hang. Letoltottem az allconnect programot a telefonra. (android) Belépész mutatja az elerhetosegeket, Dnla stb. YouTube nal a kis megosztas nyilacskara kattintok ott hozza a programot. Ra nyomok kivlasztom a happy cast ot es pillanatok alatt megy is a video a tv n szaggatas nélkül. Tenyleg nagyon gyors, es jo a minőség. Es teljes képernyőn megy. Lehet választani a happy cast helyett a zidoon alapból fent lévő eHomeMediaCentert is. De azzal nem ment teljes képernyőn.
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #192 üzenetére
Be lehet állítani, h kikapcsolo gombra teljesen kikapcsoljon, vagy szinte csak mint a kijelzot a telefon. Ilyenkor világít a piros nálam. Keszenleti allapot. Aztan van olyan, h kikapcsolom a tvt es magatol erzekeli es standby ba teszi magát. Nekem eddig ez remekül működött. Sot kikapcsolásra vissza szamol 5 től. Ha megsem akarom, akkor barmalyik gombbal meg tudom szakiatani. Hasznos ha melle nyom az ember. (bocs telefonról irok)
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #185 üzenetére
Nah. Bekabeleztem a készüléket. Most mar hálózati kabelen kapja a netet. A filmeknel minden okes. Azóta egyszer se akadozott. A gyari lejátszót teszteltem főleg. Volt egy mkv fajl amit nem akart lejatszani. Azt az egyet valamiért nem. De Kodi vitte, meg az MX player is. Szoval filmlejatszas tokeletes full hd 3D filmekkel. A tesztvideo csomagbol a killa nevű is tökéletesen ment. Mondjuk a youtbe az nem javult meg ettől. De nem olyan zavaró. Ha a kep picik akadotik is a zene akadas mentesen szól.
-
Szabadh
tag
válasz
Kopter69 #180 üzenetére
Hát most megnéztem két filmet, semmi gond nem volt. Nyomtam is pár tesztet mindenfajta filmnél. Mindegyiket hálózaton. Kodinál semmi gond, a gyári lejátszónál voltak röccenések, hogy megállt a kép egy egy pillanatra. Lehet áttérek a KODI -ra vagy az MX playerre.
Youtubenál a gyárilag telepített program valami OGYoutube. Azt még letesztelem. Eddig annyi tűnt fel, hogy fut a háttérben is.
A képernyőn lévő fő kockákat át lehet rendezni valahogy? -
Szabadh
tag
-
Szabadh
tag
Sziasztok. Rendeltem egy Zidoo x6 -ost. Meg is jött cirka 2 hét alatt kinából. Normál postával. Meg is lepődtem. Ez azóta is tart
Leírom a véleményem, nekem is jól jöttek mikor e mellett a külyü mellett döntöttem.
ELöször is a készülék nagyon pici, és könnyű. A képeken nagyobbnak tűnt, és azt hittem alumínium fedlap van rajta. De nem. A csomag maga is kicsi volt. Nem is volt vám, meg semmi. Lehet ebből a szempontból jó. Remélem nem Klón vagy hamisítvány....
Rádugtam a tv-re. ahogy netet kapott, egyből frissíteni akart, kilépni sem sikerült ebből, úgyhogy hagytam.
Aztán mindent kipróbáltam amit tudni kell, és tudta is. Filmeket röhögve vitte, gyorsan elindultak, pedig távoli NAS-ról jönnek. Nem is kellett MX Player, meg a bevált dolgaimat letölteni. A gyári is tökéletes volt. A KODIt nem szeretem. De ment az is gond nélkül. Youtube, távoli képernyő, telefonos távírányítás...stb minden szépen megy. Youtube mondjuk néha beszaggat valamiért, de lehet valami háttérben futó folyamat zavarhatta.
A gyári távirányító meglepően jó. Ehhez a csempés felülethez jó a lépegetés. Taníthatók a tv gombjai, és a színes gyors gombok is hasznosak. De nem helyettesit az egeres verziót. Ha netezni akarsz, akkor legyen kéznél egy légegér is.
Az egész külyűn érezni, hogy ki van találva. Nincsenek felesleges haszontalan programok. számomra jött az elvárt sebesség is. Nem volt akadás, meg "ezzel mi van már megint..."
Filmlejátszáshoz az 1080 24hz et választottam. Nincsenek akadások a hosszú kamera mozgásoknál.Tehát tudja a kadenciahelyes lejátszást. Asszem ezt nevezik annak.
Melegedés van. Az egészet forditva tettem le. Hátha jobban elszáll a hő. Majd nézegetem, hogy terhelésnél milyen meleg. Nagyjából ennyi. Nekem tetszett amit eddig láttam belőle. -
Szabadh
tag
Hello.
Kedvet kaptam ehhez media lejátszóhoz. Aki megunta eladná írjon egy privátot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Hobby elektronika