Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HardRic

addikt

válasz simico #29410 üzenetére

Hát igen, amikor a macska a kanapé mögé hány, én sem a robotot küldöm :D Szinten tartásra viszont nagyon jó a felmosó. Én nem a tartályba, hanem direktben a mopra szoktam önteni egy kis állatbarát felmosófolyadékot, de anélkül is, sima vízzel is felszedi pl. a mezítlábas lábnyomokat, szóval én elégedett vagyok vele. Sokkal rosszabbra számítottam először.

• HardRic

addikt

válasz ViragL #29403 üzenetére

Én macskák mellé végül a Roborock S8-at választottam, arra is igaz amit leírtál, baromi jó. Nincs az alom körül szőnyegem, mert ajtó mellett van, és nem tudnám kinyitni az ajtót, szóval ezelőtt naponta 5x mentem összeszedni a kavicsokat. Most ha hallom, hogy alkottak a mesterek, csak küldöm a robotot és baromi szépen összeszedi. Pár naponta ki kell takarítanom a kefék feletti részt, mert ha felmosok, akkor képes a nedves macskaszőr beletömődni, de ez minimális munka ahelyett, hogy nekem kellene mindig porszívózni.

A felmosás lepett meg amúgy legjobban. Mielőtt rendeltem, nem is néztem utána, mert azt hittem nem fogom használni, de annyira jól mos fel ezzel a VibraRise cuccal, hogy mostmár idegesít ha aznap nincs felmosva. :D Hihetetlen quality of life beruházás volt, imádom.

• HardRic

addikt

Sziasztok, én is kérnék szépen 1-2 ajánlott típust, Bog videóin kívül nekem teljesen ismeretlen ez a terep.

- első kérdés mennyit szánsz rá?
    kb. 300 ezer, ha van olcsóbb is akkor örülök.
    - mekkora területre kell?
    40m² a tisztítandó terület.
    - fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
    Nem. A lakás nagy része laminált padló, nem szeretném rendszeresen vizezni. Elsődleges a porszívó funkciója legyen szuper.
    - legyen-e önürítős dokkolója?
    Ez sem szuper fontos.

Ami viszont fontos:
    - 2 macska rengeteget vedlik, szóval első sorban miattuk kell, szőr porszívózása az elsődleges szempont. A kefe legyen állatszőrre felkészítve (mint pl a Dyson porszívóm keféje, az nagyon szépen "levágja" magáról a szőrt, nem kell gyakran tisztítani.)
    - jó szívóerő, az alomból kikapart apró kavicsokat is felszedje
    - okos, lidaros, akár kamerás tájékozódás előny, ha a kábeleket nem tekeri magára, hanem kikerüli, az jó lenne

Ami nem fontos:
    - szőnyeg nincs, az nem szempont
    - Küszöb és szintkülönbség sincs

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák