Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Köszi. Csak eddig megszoktam már, hogy előbb mindent fel kell szedni, amit lehet, és utána továbbmenni. Ezek szerint ebben is változtattak.
Amúgy idáig nem rossz, szerencsére kevesebb benne az akció, mint amitől féltem, viszont sajnos a felfedezhető sírkamrák is kevesebbek, mint amennyire számítottam. Arról nem is beszélve, hogy eddig még egyiknek sem tartott 5 percnél tovább eljutni a végére. A mellékküldetések helyett inkább abból rakhattak volna többet, és legalább tízszer ilyen komplexet, mint ezek.
-
balint107
aktív tag
Oké, akkor múltja van. Én korrektül írtam a véleményemet egy kijelentésre. Nem a válasz nem tetszik, hanem a hangnem. Nagy különbség. Ha én szólogattam be, akkor mégsem olvastad elég figyelmesen azokat a kommenteket. Olvasd el még egyszer akkor. Utána már persze, hogy én is úgy reagálok.
Ha azt mondanám jó nagy hülyeség volt a véleményedet beírni egy topicba, te hogy reagálná rá? (És nem is csak a te véleményed, másé is, ha nem is mindenkié)
Az utolsó mondatoddal pedig kb mindent elmondtál (még többet is), mint, amit az én véleményemmel szemben firtattál.
-
balint107
aktív tag
Ez egy olyan dolog, hogy kinek mi fekszik jobban. "De engedd már meg a régebbi (igazi) TR fanoknak". Az ilyen jellegű kijelentéseknek meg semmi értelme. "Én igazi TR fan vagyok, minden egyes résszel játszottam, nekem több jogom van megmondani milyen legyen ez a játék" Vagy mit akar ez jelenteni? Akkor nekem vagy másnak nincs jogom megítélni, véleményt formálni, hogy mitől jó vagy nem jó az új rész?
Valaki leírta a véleményét, én reagáltam rá, hogy szerintem, és nem csak magamra gondoltam, hogy miért nem baj az, hogy olyan a játék, amilyen lett.
Valaki erre elkezdett puffogni, hogy milyen ostoba megnyilvánulást tettem itt lényegében, mert nekem és bizonyos embereknek épp így tetszik a játék, ahogy van. Utána én csak arra reagáltam. Ha visszaolvasod a kommenteket, és az előzményeket láthatod. És nem csak egy válasz kommentre reagálsz, mintha nem is lett volna előzménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- PlayStation 3
- Villanyszerelés
- PR-Telecom
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged